Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rama - Build.

Urso223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ostatnio pograłem sobie Ramą, buildem który podałem niżej. Według mnie jest naprawdę spoko, gdy załączymy skill numer 1 oraz 2 to możemy walić z kryta po 500 dmg, więc z łatwością pokonacie przeciwników na kilka hitów :)

Końcowy build:

857141403681256677595.jpg820521403681256677595.jpg482551403681256677595.jpg180521403681256677595.jpg437971403681256677595.jpg138081403681256677595.jpg

Warrior Tabi                        Devourer's Gauntlet         The Executioner                   Deathbringer                             Rage                                Malice

PS. Jestem początkującym graczem, więc build pewnie najlepszy nie jest.

banneranim.gif

Opublikowano

zamiast guantlet'a to quinsy, executioner po deathbringu, a zamiast malica po quinsach fatalis ....najlepszy zestaw dla ADC i tego na ta chwile nic nie przebije a zamiast executionera robi sie sytuacyjny bardzo czesto juz jako 2-3 item .... 

@Fatalis oraz Quins na ADC to podstawa ^^

Opublikowano

zamiast guantlet'a to quinsy, executioner po deathbringu, a zamiast malica po quinsach fatalis ....najlepszy zestaw dla ADC i tego na ta chwile nic nie przebije a zamiast executionera robi sie sytuacyjny bardzo czesto juz jako 2-3 item .... 

@Fatalis oraz Quins na ADC to podstawa ^^

fatalis na adc? czy ja pominęłam jakąś część tej gry i tego nie wiem? pls, rly?

Opublikowano

+(10/20/30)% Szybkość ataku
+(4/7/10)% Szybkość ruchu

PASYWNE - Gdy uderzysz cel z podstawowego ataku, debuff szybkości poruszania się jest zdejmowany z Ciebie na 1 sekundę.

Tak wlasnie sie sklada ze Fatalis to to i to jest jeden z 2 jak napisalem wyżej najlepszych itemkow dla ADC daje szybkosc dzieki ktorej ADC jest w stanie ograc przeciwnika samymi Basic atakami oraz miec dodatkowego speeda gdy trafia z nich i dogonic reszte wiec sorka ale poprawianie mnie ci nie wyszlo.

Opublikowano

sprinta masz na 5 sec fatalis dziala ciagle a zamiast sprinta mozna kupic ageisa lub innego sytuacyjnego na dany mecz wiec sorka ale jezeli marnujesz na ADC miejsce w aktywach na sprint gdzie owiele lepsze wyniki ma fatalis no to powodzenia ... pewnie medytacje/salvation tez kupujesz ? ^^

Sprint przydaje sie tylko i wylacznie osoba co nie ogarniaja poukowania przeciwnika majac fatalisa biegniesz tylem tak samo jak ci co cie gonia przodem wiec umiejetne poukowanie pozwala ci uciekac/zabic takiego przeciwnika czego sprint ci nie da bo na sprincie dostajesz "duzego" speeda tylko biegnac do przodu plus jak masz slowa sprint tego i tak nie anuluje, wiec jezeli chcesz uciekac to juz lepiej kupic blinka kombata i telepac sie za sciany ... 

Osobiscie powiem ile ludzi tyle buildow i "ja wiem lepiej" wiec jezeli dana osoba ogarnia na danych itemach nie znaczy ze bedzie tak mial kazdy. 

Jednak obojetnie jaki mial bys teraz build nawet najlepszy na swiecie na ta chwile w smita nie da sie grac przez ciagle problemy z serwerami ktore sie nasilaja. osobiscie zrobilem sobie wlasnie przerwe od tej gry na czas az ustabilizuje sie to wszystko gram od poczatku smita praktycznie i nigdy takich problemow nie bylo wyszli z bety i sie zaczelo co za ironia losu ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...