Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezprzewodowy pad rozładowuje baterie kiedy nawet nie jest włączony

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, parę dni temu kupiłem nowe baterie alkaliczne do mojego bezprzewodowego pada od xboxa 360. Gdy dosyć często w ciągu 2-3 dni grałem na nim, baterie były cały czas pełne. Natomiast kiedy na 2-3 dni przestałem w ogóle go włączać, baterie są na tyle rozładowane że pad po minucie się wyłącza. Czy to normalne?

Opublikowano

No nie powinno tak być, ale jeśli są to słabe baterie, to nie sugeruj się tym, że pad pokazuje że są naładowane, bo w rzeczywistości może być całkiem inaczej.

Kup jakieś lepsze i wtedy sprawdź, ewentualnie sprawdź czy koszyczek od pada jest sprawny, bo może być tak, że coś nie łączy, i pad moze nie dzialac gdy baterie mają np 50% naładowania.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Refresh. Przy wyciąganiu koszyczka z bateriami podczas nie używania pada, jadę na tych samych bateriach już drugi miesiąc. Jak to naprawić?

Opublikowano

Mu chodzi o to, że gdy nie wyciągnie 'koszyczka' z bateriami  to baterie mu padają po paru dniach, a gdy wyciąga to trzymają ~2miechy (Oo)

@ \/

te twoje posty mnie rozbrajają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...