Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak przyspieszyc aktualizacje ? / drugie źródło

michalbtm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam robiłem formata i pobrałem launcher itp i teraz czas na patche :) jest to predkosc 100 kb/s i spada caly czasa ja nie planuje czekac  12 godzin wiec zwracam sie do was  z pytaniem czy mozna gdzies pobrac zaktualizowanego klienta z innego hostingu?

Czytałem pare stron z tymi problemami ale nigdzie nie znalazlem odpowiedzi lub przydatnej podpowiedzi  próbowałem ,,bawic sie opcja per to peer '' pobrac z i nnnego regionu , czytałem tez topic na forum lola o zaktualizowanym kliencie ale juz go usuneli tzn klienta.

Mysle ze przydal by sie jakis zuploadowany klient dla dobra forum moze byc nawet z poczatku sezonu to   i tak duzo pomoze  teraz transfer spadł do 60 kbs i planuje pobierac sie 14 godzin :) , z moim netem wszystko dobrze raczej bo z torrentow leci po 1 mb /s.Wiele osób ma z tym problemy wiec proponuja zuploadowac klienta i przypiac zamiast polegac na riocie .

1377531174_U173186.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...