Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Last Chaos, kilka pytań

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż sprawa wygląda tak.Kiedyś grałem na moim tytku p.60 ale skończyłem gre z powodów prywatnych, ale pół roku później, (teraz) ponownie powracam tylko z wyczyszczonym eq ;D... tylko ten set na 50+10 mam i wep 20+15 podajrze... Oblukałem że dostałem prezent od gamigo , otóż all kd+5 i obroża red legwana. To już sporo na ponowne rozpoczęcie gry. Pisałem z pewnym graczem i poradził mi abym sellnał all , (obroże, kd) i kupił sobie acc na tytka i zarabiać w alvi na słonika . I taki jest mój plan, pytanie teraz do was. Czy ten plan jest dobry, jak dalej rozwijać postać ? Zostawić ją na dropa czy dorobić się kupe hajsu w alvi i potem dopiero expić ?

Opublikowano

Moim zdaniem lepszym sposobem byłoby stworzenie nowej postaci. Może farmienie PU będzie trochę denerwujące, ale warto zwrócić uwagę na możliwy drop, dzięki któremu zarobisz dużo złota. Jeśli jednak Ci się nie chce to polecam drop tytkiem w Alvi.

Lenovo Y50-70

CPU: Intel® Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz

GPU: GeForce GTX 960M 4GB

RAM: 16GB

Opublikowano

otóż sprawa wygląda tak.Kiedyś grałem na moim tytku p.60 ale skończyłem gre z powodów prywatnych, ale pół roku później, (teraz) ponownie powracam tylko z wyczyszczonym eq ;D... tylko ten set na 50+10 mam i wep 20+15 podajrze... Oblukałem że dostałem prezent od gamigo , otóż all kd+5 i obroża red legwana. To już sporo na ponowne rozpoczęcie gry. Pisałem z pewnym graczem i poradził mi abym sellnał all , (obroże, kd) i kupił sobie acc na tytka i zarabiać w alvi na słonika . I taki jest mój plan, pytanie teraz do was. Czy ten plan jest dobry, jak dalej rozwijać postać ? Zostawić ją na dropa czy dorobić się kupe hajsu w alvi i potem dopiero expić ?

Tytana zostaw jako dropera w Alvi Zarób na acc i słonia Zrób wtedy nową postać Wyfarmienie 75 k w obecnych czasach zajmuje 2 tygodnie Tobie daje góra miesiąc czasu 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

niekoniecznie chce mi się robić nową postać , co w takim momencie zrobić ?

Ja polecam dojść do gildii poproszenie o bloka i dropienie na bossach w Alvitar 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

no ja tylko na full odpale i paskiem z expem daje rade na erebusa... inaczej to lipa , ale wiesz ja 0 acc 0 z2 itd...

@Edit

przed chwilą testowałem drop z bossów w alvi i z tego co doświadczyłem uznałem że szkoda czasu wgl na nie chodzić.. ew ten erebus z którego jest szansa na drop kamienia chaosu ale to minimalna podobno..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...