Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z przedmiotami w NPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio postawiłem serwa hamachi na plikach Terenzo i mam problem z zmianą cen przedmiotów u Handlary. Gdy ustawiam ceny w Navi np: Zaczarowanie Przedmiotu za 2000 (gold) i gdy zmieniam cenę reszty przedmiotów to wszystko zatwierdzam ptaszkiem, później to konwertuje MT2Tools zamieniam item_proto i item_names w usr/home/mt2/db przez FileZillę  nadaje chomody 777, wpisuje reboot w virtualbox'ie, loguje sie, włączam serwa, loguje na niego i cena przedmiotów nadal wynosi 0 yang, których nie da się kupić bo wyskakuje komunikat "Niewystarczająca ilość yang" . Dodam jeszcze, że po komendzie reboot lub etc/rc.d/netif restart usuwają się wszystkie zmiany, które wprowadziłem w item_proto w Navicat a jak zaglądam do item_proto w db to te zmiany są ale na serwie nadal to samo . :/  Z śr/um w broniach 30/75 lvl też mam problem bo te zmiany się nie zapisują.

Nie wiem co mam robić, tą samą czynność powtarzałem z 10x ale bez skutków . 

Dodawanie/zmienianie zawartości handlarzy nie stwarzało mi żadnych problemów ale z tym item_proto . 

Z Góry dzięki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...