Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze sprzedawaniem itemków na rynku steam

adask0gar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Jestem dość nowym graczem Doty 2 i mam problem ze sprzedawaniem itemków z Doty 2 na rynku steam - nie mam poprostu takiej możliwości. Miałem podobny problem z itemami z gry TF2, lecz rozwiązałem go kupując pierwszy lepszy item w sklepie gry, co dało mi konto premium (czy cos w podobie). Próbowałem zrobić analogicznie w Docie i niestety nadal nie mogę sprzedawać itemków (te same itemy, które chce sprzedać są wystawiane też przez innych graczy na rynku).
Proszę o szybką pomoc i z góry dziękuję.

Opublikowano

O ile dobrze wiem to żeby móc używać rynku steam w Docie trzeba kupić byle jaki item a potem poczekać 30 dni , wtedy dostaje się "wejściówkę" na rynek steam :D 

Opublikowano

tak potwierdzam sam dokonałem zakupu ostatnio i muszę czekać równe 30 dni na odblokowanie rynku steam

tak to wygląda jak dokonasz już zakupu 205z0oj.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale jeżeli tak to chodzi ci o to że nie możesz sprzedać przedmiotu którego wylosowałeś pod koniec meczu. Jeżeli tak to sprawdź w ekwipunku steam czy ten przedmiot jest możliwość jego sprzedaży i nie widnieje przy nim napis jako niesprzedawalny.

704371448266406298964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...