Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot daje boty do teamu ?

zielak104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o.O

Serio rozumiem że komuś może pójść gorzej sam tym Lucianem dobrej farmy nie miałem no ale xD

Ja nie wiem Riot niech lepiej wprowadzi jakiś system który oblicza co robiłeś w danej grze czy się starałeś itp

Bo to jest masakra jak nie afk to takie 2 cosie mi dobiera :D

Jak sobie z takim czymś poradzić o.O Wiem mogę grać masterem,katą sam zrobię pentę no ale nie chce iść aż tak na łatwiznę ;-;

Ponieważ potem w wyższych ligach ogarniają że na kogoś nafeedowanego buduję się resisty/armor i się go fokusuje :D

post-534022-0-85316900-1403643689_thumb.png

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Kolejny temat w którym autor żali się, że nie udało mu się wygrać gry z dobrymi statami, a do tego nie wiem na c**j zamazałeś nicki skoro spokojnie mogę odczytać twój nick "Wizer"

Opublikowano

Gdyby wprowadzili boty, tym bardziej wychodziliby z gry, lub boty albo by feedowały, albo tylko przeszkadzały w grze :/ Niech zostanie tak jak jest ;< Ale skin do Lucka jest :/ Lecz ciągle Silver V ;< Boby były, są i będa.... nic nie poradzisz... niestety :/ 

Po prostu miałeś pecha co do teamu xD

A tak btw. na czacie widać Twój nick ....  Jak już zasłaniać to z głową :/

Opublikowano

Powinno być tak, że jak ktoś wyjdzie to ma 5min na reconnect, jak nie wbije to enemy ma win, a ty masz loss prevented, ten co wyszedł by bana dostał na dzień, 2,3, tydzień, 2tyg...

CS+DOTA :P

Opublikowano

boty na csie mają jakąś inteligencję, natomiast na LoLu już nie, więc gdyby nad nimi popracowali to może by to było jakieś rozwiązanie.

Opublikowano

Ten Renekton też niezły feeder. Śmieszne jest to, jak ktoś myśli, że gra dobrze, bo ma staty 10/10. Wiadomo, że coś tam ogarnia, no ale po co tyle razy padł :x.

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...