Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z poruszaniem myszką

SirPrimo

Pytanie

Opublikowano

Cześć... mam nietypowy problem. Moja myszka gdy w nic nie gram jest dobra nic się nie dzieje, wszystko ok. Gdy włączam np. bf3 myszka co chwile się dziwnie zacina. W taki sposób że poprostu nie mogę poruszyć nią w żadnym stopniu a po chwili dopiero zadziała. Jest to naprawde denerwujące. A więc tak, zaktualizowane sterowniki graficzne od nvidii, próbowałem inną myszką na 2 wejściach i to samo więc to raczej nie wina myszek... Normalnie wszystko jest dobrze chyba że zaczynam w coś grać ;c Nie mam pojęcia od czego te zacięcia, więc mam nadzieje że ktoś pomoże.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wina bf'a a dokładniej origina, też to miałem ale wystarczyło wejść w ustawienia origin i wyłączyć opcję "origin w grze"

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Byc moze masz problemy z portem usb... zmien mysze do innego wejscia i wtedy zobacz

Z tyłu u każdego to samo pozatym wtedy raczej cały czas by przycianała a tu tylko w grach...

To wina bf'a a dokładniej origina, też to miałem ale wystarczyło wejść w ustawienia origin i wyłączyć opcję "origin w grze"

To nie tylko w bf3 ale np w league of legends też... Tak czy siak sprawdze czy działa i odpowiem w edicie...

--------------------------------------------------

Edit: Jakimś cudem w bf działa więc dzięki xD Tylko teraz sie zastanawiam czm było tak w league of legends... tak czy inaczej dziękuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...