Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SE LwW - Bateria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem.
Nabyłem ostatnio telefonik Sony Ericsson Live with Walkman.
Do tej pory ładował się w porządku jednak od tygodnia nie daję sobie rady z ładowaniem. Po prostu nie ma opcji.
Kiedy podłączam go do ładowania, bateria stoi na 1%, cały czas, nie ważne czy ładuję go godzinę, dwie, trzy, cztery...
Oczywiście ładowarka oryginalna.
Jednak kiedy podpinam nieoryginalną ładowarkę, zamiast 1% stoi na 0% msn-wink.gif.
Na nieoryginalnej ładowarce w 3h naładował się do 3 %.
Na oryginalnej - nic.

Co może być problemem, jak go rozwiązać?

Dla pomocnego leci 30 lajksów.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Bateria Ci "spuchła"? Zdejmij obudowę i wtedy spróbuj podładować. 

Bateria nie "spuchła" ale co ciekawe, podłączyłem telefon do PCta kablem USB i teraz się łąduje [ długo w c**j, no ale lepszy gwizdek w ręce niż pacek u kumpla ].

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Może po prostu bateria jest stara i już nie daje rady. Spróbuj pożyczyć od kogoś baterię i sprawdź.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

http://allegro.pl/bateria-sony-ericsson-live-with-walkman-wt19i-x8-i4288118129.html Są nawet po 10-15 zł to chyba nie tak duży wydatek, a jeżeli nie zadziała nowa bateria to coś jest spieprzonego mechanicznie i tylko serwis. 

28,90 zł - Fajne 15 zł xD.

U mnie w jednej z galerii, taka bateria do nabycia jest za 35 zł.
Wybiorę się zapewne i kupię.

Co ciekawe wczoraj telefon ładował się na tym USB przez 3h, zostawiłem na noc, rano patrzę i bateria znowu spadła do 7 %.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Udałem się do serwisu, jebnięty cały układ ładowania.

150zł.

Zamykam.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...