Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtuberzy i ich gra

Visitx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak według was grają youtuberzy :

Nervarien

Gimper

Ator

Zakreble

CookieM

Mr_Filipiński

DJPallaside

Isamu

FlowStay

Nitro  ( xD )

Taoczin

według mnie 

1. D1 50 lp + / Challanger

2. gold IV

3. bronze IV

4. Silver I

5. Bronze III

6. Gold III

7. Silver V

8. gold V/ Silver I

9. Platyna V

10. Nie wiem jak gra bo nawala ze skryptami.

11. Gold II 

47990292595971448862.png

Opublikowano

Z wymienionych przez ciebie graczy tylko nervarien zajebiście gra. Reszta to poziom silver- bardzo dobry gold. No flipinski chyba mogłby być w platynie ewentualnie.

XrgAYyk.png

Opublikowano

gimper dla mnie ścierwo, później przez takiego jest w grze 'mid or feed' - on to robi dla jaj ale jego 10 letni widzowie bez włosia łonowego robią to na serio.

Filipiński przyzwoicie sobie radzi na tym koncie koerańskim. Reszty nie oceniam bo nie oglądam.

+1

MrFilipiński dosyć ładnie gra ,ale na koreańskim zbytnio nie daję rady ;p

47990292595971448862.png

Opublikowano

Ja bym dodal jeszcze taoczina.nitra.isamu.graczol itd nie zapomnija ze mandzio itd z mainkrafta czy jakos tak tez graja w lola wiec ;c powieksz liste.

W przypadku nitra to chyba można jedynie skrypty oceniać, zasłużony poziom "Bot podstawowy" :D Co do listy ww Nervarien gra bardzo dobrze ale to chyba wie każdy, wkońcu prowadzi kanał poświęcony głównie tej grze a to o czymś swiadczy, resztę (a przynajmniej jej sporą cześć) kojarzę jednak nie oglądam, a jak się zdarzy to raz na miesiąc przez co nie jestem w stanie ocenić ich poziomu gry. 

Opublikowano

Tak jak up. Nerv cos gra reszta ssie pale i tylko liczy hajs i fejm. Szczególnie filipiński, czy jak mu tam co nagrał poradnik full ad jarvan, później grają takie noby i wkurwiaja ludzi

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Ator Bronze V - rush na berserkery, zła kolejność dodawania skilli itd.

Gimper - coś ogarnia, myślę że gold/platyna

Nerva - wiadomka, Diamond + 

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Nervarien zobaczymy jak poradzi z "Chall in 10 days" ale pewnie mu nie wyjdzie mimo, że trzymam kciuki ale smutno mi się robi jak Nervarien przegrywa gry na normalach ;o Reszta słaba, widziałem tylko the Filipina który też coś tam ugrywa, ale jak patrzę na resztę to śmiać mi się chcę. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Nervarien od jutra bedzie próbował wbic przez 10 dni pretendent wszystko można śledzic na twitch lub yt

Tym razem o troche innym wyzwaniu…
Myślę, że większość z Was kojarzy Nervariena, prawda? Podjął się on wyzwania wbicia challengera w 10 dni od unrankeda! Wyzwanie zaczyna się 25.06 od godziny 13 u niego na streamie. Wszystkie informacje, które potrzebujecie by być na bieżąco znajduję się w zamieszczonym filmie. Myślicie, że uda mu się wbić challengera w tak krótkim czasie?

Żródło: lolpolska.pl

Opublikowano

Nervarien to nie youtuber tylko streamer :D  Nagrywa dla youtube tylko poradniki na poziomie niższym niż jego dywizja. Inne filmy to ze streama typu Q&A, suchary i jakieś akcje z D1.

Swoją drogą czesto Nervarien trafiał kiedyś na bezimiennego z mpc i strasznie ten bezimienny lamił a podobno bolowiec xD.

Reszta jak to reszta słabiej bo nie są wysoko postawieni pod względem dywizji a oglądają ich dla ich osoby a nie dla ich gry tak naprawdę.  

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Nervarien ? Jak on przegrywa na normalach z goldami  i strasznie mnie wkurwia to że do każdej postaci nagrywa poradnik a nimi nie umie grać. I strasznie sztywny jest nie rozumiem fenomenu -,- Krul wróci to pozamiata. I te jego żałosne dowcipy.  I jak tak patrze na niego to myślę że musi mu z japy j**** nie wiem czemu xD

Opublikowano

Nervarien ? Jak on przegrywa na normalach z goldami  i strasznie mnie wkurwia to że do każdej postaci nagrywa poradnik a nimi nie umie grać. I strasznie sztywny jest nie rozumiem fenomenu -,- Krul wróci to pozamiata. I te jego żałosne dowcipy.  I jak tak patrze na niego to myślę że musi mu z japy j**** nie wiem czemu xD

Nervarien jest dobry. Dywizja mówi sama do siebie. Był w 3 sezonie challengerem oraz w 4. Teraz spadł do d1, ale i tak mam do niego szacunek jeśli chodzi o poziom gry. Tobie tak latwo napisac, ze slabo gra, bo albo sugerujesz sie statystykami, albo zauwazysz jakis blad popelniony przez niego. Ludzie popelniaja bledy, a jak ogladasz jego gre to ci sie to po prostu rzuca w oczy, u niego tak nie musi być.

XrgAYyk.png

Specjalista
Opublikowano

Nervarien i Flipin oni jedynie z wymienionych ogarniają, ja nie wiem jak taki Isamu (lubie go ale w lola to mistrzem nie jest ^^) wbil sie wyzej niz silver? xD

Opublikowano

ja nie wiem jak taki Isamu (lubie go ale w lola to mistrzem nie jest ^^) wbil sie wyzej niz silver? xD

Gra tylko duo i zawsze jest przez kogoś "kerowany" kiedyś jak grałem przeciwko niemu to Nymfa starała się go "kerować"

Co do tematu to uważam tak jak większość Nervarien diament + ,reszta srebro /złoto.

Opublikowano

Dla mnie Nervarien i Imba z tych wszystkich ogarniają, reszty albo nie oglądam albo gra dno kompletne. Czekam tylko na streamy Nervariena z Challengera w 10 dni. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nervarien platyna 1

Gimper gold/plat

Ator bronze V

Zakreble bronze IV

CookieM ???

Mr_Filipiński ???

DJPallaside silver 1

Isamu bronze V tylko płacze na teamy

FlowStay kto to?

Nitro  (  xD ) Challanger 1 ( chyba ze bez skryptow )

Taoczin gold 3

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

według mnie 

Nervarien - Challenger

Gimper - Silver I

Ator - Silver V

Zakreble - Silver I

CookieM - Silver  IV

Mr_Filipiński - PLATYNA V

DJPallaside - BRĄZ V

Isamu - BRĄZ XX

FlowStay- ?

Nitro  (  xD )- BRĄZ XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Taoczin-PLATYNA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...