Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jest SPAM?

Niezadbany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem, może ja jestem przygłupem i nie wiem co jest czym, ale strasznie mnie irytują takie ostrzeżenia z dupy... Druga sprawa to taka, że po napisaniu wiadomości do pana Silvera, nawet nie raczył odpowiedzieć na moje pytanie:

Siemano.
Dzisiaj otrzymałem ostrzeżenie za SPAM w temacie ASINE. Możesz mi wytłumaczyć z jakiego powodu?
Dzięki =)

Nie wiem jak was, ale mnie takie coś strasznie denerwuje. Gość myśli, że dłuższym stażem i wyższa rangą może kogoś mieć w głębokiej dupie, masz za dużą samo ocenę o sobie. Gdybyś mi odpisał zapewne nie byłoby tego tematu, więc czy:

Za napisanie swojej opini na temat serwera:

http://www.mpcforum.pl/topic/1217647-asinepl-dedyk-medium/?p=10522189

dostałem słusznie ostrzeżenie?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Znalazłem taki punkt w regulaminie, może to z tego powodu dostałeś warna:

25. Każda opinia o serwerze musi być uargumentowana.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@9Jarek9 No nie wiem, według mnie to zdanie w pełni daje do zrozumienia, że serwer jest znakomity...

BTW. Dalej nie rozumiem, dlaczego mi nie odpisał na wysłaną wiadomość. Nie napisałem nic obraźliwego, a nawet zwróciłem się (według mnie) uprzejmie.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

@9Jarek9 No nie wiem, według mnie to zdanie w pełni daje do zrozumienia, że serwer jest znakomity...

BTW. Dalej nie rozumiem, dlaczego mi nie odpisał na wysłaną wiadomość. Nie napisałem nic obraźliwego, a nawet zwróciłem się (według mnie) uprzejmie.

Serwer zasługuje na miano serwera 2k14, ponieważ ....

Tego brakło w twojej wypowiedzi, kara jak najbardziej słuszna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...