Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto Kończy karierę z AION ?

staszek73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, temat który chce tutaj poruszyć to takie pytanie czy ktoś kończy z aion-em a nie wie co zrobić z postaciami ;D

Powiedzmy że robisz przerwę lub w danej chwili nie masz szans na granie ... co wtedy konto ma iść w zapomnienie ?

Jeżeli macie taki dylemat chętnie mogę niektórym pomóc ;)

Wystarczy tylko abyście wysłali mi na PW w mpc że chcecie abym chwilowo zaopiekował sie waszą postacią lub oddanie mi jej. Oczywiście dopiszcie jaki serwer, nick, postaci, lvl, passy (login-hasło-pin) i oczywiście czego oczekujecie z mojej strony ;) 

Co oferuje :

1. Dalsze rozwijanie postaci 

2. Bicie poziomów 

3. Pobijanie lvl 

4. Instancie, questy

5 itd to co bendziecie chcieć

Do tego mogę wam obiecać czemu możecie mi zaufać :) w Aionie nie da sie ukraść nieświadomie postaci. Ponieważ żeby zmienić hasło trzeba wejść na podany e-mail ... a żeby zmienić e-mail trzeba wejść znowu na ten e-mail i to potwierdzić więc nie jest możliwe zabranie wam postaci. 

Jeżeli was przekonałem to zapraszam ;) 

Tak dla dalszych informacji mam 17 lat długo gram w aiona sam osobiście nabiłem 4x 65lvl dosyć wykokszone postacie... dlaczego szukam pomocy u innych sam mógłbym tylko wbijać lvl, ludzie potrafią kombinować typu farma monetek na zarobek lub inne. Ja osobićie na swoich postaciach tego bym nie robił . dlatego czekam na propozycje pozdrawiam 

Opublikowano

Tego typu oferty są traktowane jako próba wyłudzenia dostępu do konta czego nie zalecam Ci robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...