Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego tak jest?

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dlaczego jest tak ze jak niejestem pierwszym pickiem to zawsze jest taki gosciu durny ktory napisze "MID pick order!" I zjebie mi mida po calosci przykladem sa moje gry gdzie gralem na midzie i mialem same win strike 3-5 rankedow z zedu nagle zaczely sie last picki i z s1 spadlem do s2 -.-

Opublikowano

Kolejność pickow jest teraz losowa wiec nic na to nie poradzisz. A tak po za tym to riot sam przyznał pick order>call order i nie wytłumaczysz takiemu żeby jednak oddal ci ta linie, ale skoro już byłeś w s1 powinnies znowu się tam dostać bez problemów tylko jest to kwestia czasu :)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Gdybyś był tak ZAJEBISTY, jaki się opisujesz. To bez problemu powinieneś być ligę wyżej ;<< A co do tematu, to bez względu na ligę 7/10 gier to pick order...

Opublikowano

On moze mysli tak samo jak ty... jesr first pick'iem to bierze MID... takie trudne do zrozumienia?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Gosciu ktory jest first pickiem bierze mida nie z tego wzgledu ze jest to jege ulubiona linia ale dlatego ze uslyszal ze z mida mozna carrowac a potem mid 0/10 i zwala na junglera albo brak ss.

Opublikowano

Pick order jest ważniejszy, choć generalnie w wyższych dywizjach adc jest brany ostatni, a mid jako drugi albo trzeci.
No i zawsze można pogadać z drużyną jeszcze przed walką, choć i to nie przynosi efektu.
Pick order używany jest by zabezpieczyć swoją linie, tyle na ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...