Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cassiopeia Du Couteau vs JaKCass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Definitywnie to pierwsze.

Przerywa ulty, wsparcie prodiction(najnowsze) i vprediction no oraz exploity, w tym "niewykrywalny?"

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Czemu nikt nie bierze pod uwagę w ogóle Cassio od Hondy, która jest za darmo i nie potrzebuje VIPa?

Opublikowano

mogłby ktoś podrzucić link do

JaKCass :D

http://botoflegends.com/forum/topic/10695-autocarryplugin-jakcass-the-beautiful-snake/ nie moge z tego pobrać ;/ nic sie nie pojawia jak naciskam w ten link ;/

na ostatniej stronie w komentach typek wspawił linki, co do tego skryptu jest strasznei c*****y grałem raz i podziekuje missuje , te ultimejty <3 lashinitg na poziomie brozne nie polecam.wcześniej gralem na icass był ok ale strzelał "E"  z pleców wiec troche przypałowy był.

co do du coutau nie testowałem ale looknij go na jakcass nie trać czasu

@Secton jak wchodziłem na link cassio od hondy to pojawał sie komunikat, że potrzebuje vipa o.O

Opublikowano

na ostatniej stronie w komentach typek wspawił linki, co do tego skryptu jest strasznei c*****y grałem raz i podziekuje missuje , te ultimejty <3 lashinitg na poziomie brozne nie polecam.wcześniej gralem na icass był ok ale strzelał "E"  z pleców wiec troche przypałowy był.

co do du coutau nie testowałem ale looknij go na jakcass nie trać czasu

@Secton jak wchodziłem na link cassio od hondy to pojawał sie komunikat, że potrzebuje vipa o.O

Bo Cassio dla hondy jest na vipie. Wszystkie jego skrypty poza Sow.lua oraz VPrediction.lua wymagają vipa.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

mi ten od hondy działa grałem na nim pare meczyków

a co do

Du Couteau to nie wiem jak zmienić zeby nie bił ulta nawet jak jest w stanie zabic z q w e jak wyłączylem w opcjach to dalej bije ;/

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Bo Cassio dla hondy jest na vipie. Wszystkie jego skrypty poza Sow.lua oraz VPrediction.lua wymagają vipa.

Piszesz że VPrediction działa na free, a skrypty oparte na VPred już nie XDDDD graty

Cassio hondy, i tyle.

Opublikowano

nie rozumiem co wszyscy mówią ze ta 

Cassiopeia Du Couteau

jest taka swietna przecież to jest totalne gówno przegrałem przez to rankeda  ulti ku.rwa cały czas failuje a jak wyłacze uzywanie ulti to i tak dalej failuje

trafia co 3 q 

to jest wielki syf

Opublikowano

nie rozumiem co wszyscy mówią ze ta 

Cassiopeia Du Couteau

jest taka swietna przecież to jest totalne gówno przegrałem przez to rankeda  ulti ku.rwa cały czas failuje a jak wyłacze uzywanie ulti to i tak dalej failuje

trafia co 3 q 

to jest wielki syf

Hmm jak ja gram na nim to q trafia 9/10 tylko ult taki z dupy randomowy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...