Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Metin2 - News

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, moja propozycja jest taka aby zrobic poddzialy do tego dzialu:

- metin2.pl

- serwery prywatnych

- nowosci w dziale metin2

bo w 1 dziale sa tak najebane te tematy, ze az sie czytac nie chce ;)

Opublikowano

czesc, moja propozycja jest taka aby zrobic poddzialy do tego dzialu:

- metin2.pl  - "wchodzę" w dział "Metin2"

- serwery prywatnych - włączam zakładkę "Metin2 - Publikacje serwerów"

- nowosci w dziale metin2 - Metin2 News

Tak mi się skojarzyło, gdy przeczytałam to, co napisałeś :p

Wg mnie jest ok. Może bym dodała poddział "Problemy techniczne" lub "Pytania/Pomocy!" - coś w tym stylu.

Opublikowano

ja sie k***a pytam gdzie jest temat w metin2 news [Ocena] iMetin, czyżby fifolski bądź inny usunął temat lub go ukrył, bo fala hejtów najechała?

btw.

jestem na tak

Opublikowano

- metin2.pl

- serwery prywatnych - musieliby robić wtedy co chwila nowy temat z, przynajmniej, polskich serwerów dedykowanych, a ich całkiem sporo. Gdyby robili z większych/popularniejszych serwerów, byłoby nie fair wobec 

- nowosci w dziale metin2

Ad. 2) Musieliby robić wtedy co chwila nowy temat z, przynajmniej, polskich serwerów dedykowanych, a jest ich całkiem sporo. Gdyby robili z większych/popularniejszych serwerów, byłoby nie fair wobec tych mniej rozpoznawalnych. Poza tym, leży to w interesie twórców priv'ów, więc oni sami powinni zadbać o takie rzeczy

Ad. 3) Jest ich bardzo mało, a konkursy itp. zwykle są podpinane i dobrze widoczne.

Opublikowano

Na chwilę obecną nie.

Może z liderem grupy spróbujemy się nad tym zastanowić.

syf w dziale jest, nie za fajnie to wyglada ;)

Opublikowano

Jeżeli wam tak bardzo na tym zależy to możecie dodać. Osobiście nie mam nic wspólnego z Metin2 i nie wiem co tam panuje, więc jestem neutral.

8372383248.png
Opublikowano

Myślę, że to trochę za szybko. Aż tak wielu tematów tam na razie nie ma, więc w działach byłoby pusto. Zresztą, przekombinować też nie można, użytkownicy w końcu zaczną się gubić w działach, chociaż i tak są już problemy (mundial z działem mt2).

Obecnie jestem na nie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...