Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga - Moderator WoT Juri

fiilipsiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Sprawa wygląda tak:

Napisałem w dziale WoT temat z reklamą bloga(de facto nie wiedząc, że jest zakaz reklamowania). Po chwili otrzymałem pw od moderatora Juri, z wiadomością iż mam wejść na Skype.

Screen rozmowy:

b41da76fc0bf.png

Po czym był 1 dzień spokoju... Wchodzi Juri na blog dom1na po czym zaczyna mu wchodzić w d***. Po namowie stałych userów dom1na Pan Moderator usuwa temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1228762-wizjerczolgistypl-codzienny-blog-z-gry-world-of-tanks/ podając powód:

Dobra, jednak usuwam, bo jest to zwykła reklama. Za wiele błędów, amatorka. Dom1n.com, to jedyny słuszny blog.

Jakim prawe moderator może naginać regulamin w celu osiągnięcia własnych dóbr materialnych kosztem innych? (Pomijam obecne "fanboystwo" moderatora na dom1na w większości postów jakie pisze ów moderator, gdzie jakby nie patrzyć to też reklama).

Nie podoba mi się DZIECINNE podejście tak poważnej funkcji jaką jest moderator do ludzi...

Tyle w temacie, mam nadzieję, że jakieś konsekwencje zostaną wyciągnięte.

Pozdrawiam,

Filipsiu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...