Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin]Nighthunter vs Headhunter

Ganelon

Nighthunter vs Headhunter  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nighthunter vs Headhunter

• Headhunter
      2
    • Nighthunter
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 raz w lolu ? Skin do Rengara.

Wiem że jet cała seria Nighthunter skinów.

To mów debilu  ,że skin 1 ? ta pierwszy tylko z 200 godzin przegranych..

Night Hunter ..

Tylko powiedz czy ja jestem debilem czy ty bo wydaje mi się że sam się określiłeś, wystarczy w wyszukiwarkę lola w sklepie wpisać Nighthunter żeby wiedzieć o co chodzi a po 200 h przegranych powinieneś chyba ogarniać nazwy pary wydanych ostatnio skinów.

Rozumiem że nie zdajesz z pszyry ale to forum nie jest dobrą opcją żeby się odstresować więc sklej wary leszczu i idź pucować berło pana dyrektora żeby ci dał sierpień.

Spierdalaj rudzielcu ,nawet jakbym miał w tym semestrze ze wszystkiego 1 to bym nie miał prawa nie zdać ,nawet mnie nie znasz ,a oceniasz.

To mów ,że chodzi ci o serie skinów debilu zasrany.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Tylko powiedz czy ja jestem debilem czy ty bo wydaje mi się że sam się określiłeś, wystarczy w wyszukiwarkę lola w sklepie wpisać Nighthunter żeby wiedzieć o co chodzi a po 200 h przegranych powinieneś chyba ogarniać nazwy pary wydanych ostatnio skinów.

Rozumiem że nie zdajesz z pszyry ale to forum nie jest dobrą opcją żeby się odstresować więc sklej wary leszczu i idź pucować berło pana dyrektora żeby ci dał sierpień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...