Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syndra od hondy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz vipa? Honda go właśnie potrzebuje.

Poza tym, potrzebujesz jeszcze SOW oraz VPrediction aby skrypt działał poprawnie.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To prosze o podanie jakiegoś fajnego skrypta dla free bo jestem zielony w sprawach skryptów ;3        Pomocy :D

Opublikowano

CO mam uzupełnić ta strona mi nie działa . Kurcze mówcie co mam robić bo ja nie rozumiem o co chodzi w tych skryptach...             Dajcie jakiegoś darmowego dobrego skrypta do syndry który działa :) Dziękuje 

Pomożecie ?

Opublikowano

"Please reload!"

Po 2, masz vipa? Bo cos Ci probuje vipowskiego skrypta chyba odpalic.

btw, wgl napisz co masz odpalone, i sprawdz czy masz liby wszystkie.

Napisz dokladnie co masz odpalone, fge? activator? brain.lua? jakie liby posiadasz (wszystkie wypisz) rozumiesz, czy nastepnym razem Ci to w winampie narysowac?

Opublikowano

Tower Range Indicator  , Minimap hack Extra avernes i ten skrypt do syndry

Opublikowano

Powylaczaj wszystko, wrzuc sobie FGE, Activator, dwa podstawowe skrypty, i do tego wrzuc ta syndre, jak wejdziesz do gry nacisnij 2x F9 (nacisnij raz, poczekaj kilka sek, nacisnij drugi, bo za szybgko jak naciszniesz to moze Ci wyjebac bugsplata) i wtedy sprawdz czy dziala....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...