Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

shadow vayne a ravamped

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jedna rzecz mnie dziwi a wiec mam sac ravamped w scripts, plik "shadow vayne" zmienilem na "SidasAutoCarryPlugin - Vayne" - folder  common i wszystko dziala jak najbardziej.

lecz po jaki c**j sie bawić jak można shadow vayne wrzucić do script i również bedzie dzialac, nic z tego nie rozumiem.Korzystając z ravamped nie moglem uzywac menu ktore było w shadow vayne.

Mógłby ktoś mi wytłumaczyć na jaka cholere jest ten "ravamped" ?

Opublikowano

Jakbyś umiał czytać to w temacie z ShadowVayne zobaczył byś coś takiego:

Just download the Script and run it as a own Script

Remember: This is not an SAC-Plugin

ShadowVayne to nie jest plugin tylko standalone. Jeśli wrzucasz go do common to on się nawet nie odpala, grałeś z samym revamped dlatego nie miałeś menu do Vayne. ShadowVayne mimo, że nie jest pluginem to i tak może działać z SAC, wystarczy, że uruchomisz go jako normalny skrypt i w menu będziesz miał możliwość ustawienia z czego chcesz korzystać, jednak polecam w tym przypadku zostawić SOW, bo lepiej last hituje niż Revamped.

Opublikowano

Jakbyś umiał czytać to w temacie z ShadowVayne zobaczył byś coś takiego:

ShadowVayne to nie jest plugin tylko standalone. Jeśli wrzucasz go do common to on się nawet nie odpala, grałeś z samym revamped dlatego nie miałeś menu do Vayne. ShadowVayne mimo, że nie jest pluginem to i tak może działać z SAC, wystarczy, że uruchomisz go jako normalny skrypt i w menu będziesz miał możliwość ustawienia z czego chcesz korzystać, jednak polecam w tym przypadku zostawić SOW, bo lepiej last hituje niż Revamped.

Podpinając się do pytania... Gdy używam SOW + shadowvayne "łejn" nie chce robić takich plejsów jak sac + vma. Fakt ,faktem lepiej lasthituje ,ale co z tego jak podczas komba prawie nic nie robi. Może być to wina złego skonfigurowania? Jeśli tak to jak odpowiednio "zgrać" te skrypty.

Opublikowano

Podpinając się do pytania... Gdy używam SOW + shadowvayne "łejn" nie chce robić takich plejsów jak sac + vma. Fakt ,faktem lepiej lasthituje ,ale co z tego jak podczas komba prawie nic nie robi. Może być to wina złego skonfigurowania? Jeśli tak to jak odpowiednio "zgrać" te skrypty.

Z tego co pamiętam to w ShadowVayne możesz sobie ustawić każdy tryb osobno, czyli np. last hit SOW, a orbwalk SAC.

Opublikowano

Przy wgraniu Shadow Vayne z Rebornem lub MMA, blokują się klawisze.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to w ShadowVayne możesz sobie ustawić każdy tryb osobno, czyli np. last hit SOW, a orbwalk SAC.

Właśnie wiem ,robiłem coś takiego z VMA ,SOW ,SAC ,ale z shadow ni działczy ,chociaż spróbuję przebindować klawisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...