Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowotwór

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo się boję, czy ktoś miał styczność z guzem w mózgu?

Moja dziewczyna 3 miesiące temu miała operację, jakie jest prawdopodobieństwo, że może być nadal chora i mieć nowotwór? :( Bardzo się boję.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Bardzo się boję, czy ktoś miał styczność z guzem w mózgu?

Moja dziewczyna 3 miesiące temu miała operację, jakie jest prawdopodobieństwo, że może być nadal chora i mieć nowotwór? :( Bardzo się boję.

Sam odpowiedziałeś na to pytanie. Jak usuneli to chyba logiczne, że nie będzie ? -.-

Opublikowano

Sam odpowiedziałeś na to pytanie. Jak usuneli to chyba logiczne, że nie będzie ? -.-

Kilka dni temu lekarz powiedział, że mogą być jakieś powikłania, może być bardzo chora.

Opublikowano

Kopnie w kalendarz , zgon bedzie w c**j więc zalicz ją szybko bo się zmarnuje ..

@topic to forum o grach skąd tutaj ludzie mają wiedzieć takie rzeczy  -.-

@Rafmi ,zliż deche w wychodku bo masz głowe jak klozet obsrane dookoła ,a w środku woda :D

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

@Niepokonany007

Haha , ale się uśmiałem...Idź sobie zwalić niech Ci ulży , a tego typu żarty zostaw dla siebie.

@topic 

Porozmawiaj z jej lekarzem może on Ci odpowie na to pytanie bo ja nie chcę Cie wprowadzać w błąd ;)

Opublikowano

jest jakiś tam % szans że będzie przerzut (rak na innym organie), a jak to sie stanie to juz do konca zycia bedzie miala problem z nowotworem

­

Opublikowano

@Niepokonany007

Haha , ale się uśmiałem...Idź sobie zwalić niech Ci ulży , a tego typu żarty zostaw dla siebie.

@topic 

Porozmawiaj z jej lekarzem może on Ci odpowie na to pytanie bo ja nie chcę Cie wprowadzać w błąd ;)

Nie mieszkamy w tym samym mieście..

Opublikowano

Ale takie pytania to nie tutaj.

To nie jest takie proste trzeba znac karte choroby, zlozonosc umiejscowienie guza, ewentualne powiklania. Zapewne moga byc problemy po operacji ale powinno byc coraz lepiej.

Deus vult

Opublikowano

UWAGA! Na tym forum znajdują się profesjonalni lekarze którzy z 100% pewnością odpowiedzą na te pytanie. 

@top

Prawdopodobieństwo może być albo wysokie albo niskie... Czy my jesteśmy lekarzami? Czy mamy kartę pacjenta itd? 

Opublikowano

Jeśli dobrze przeprowadzili operacje to nic nie będzie a szanse z tego co mówili mi lekarze że znowu będzie to w ciągu 5 lat od choroby są dość wysokie(sam miałem nowotwór :( ) moim kolegom po 1 roku znów się ukazał a innemu po 4 miesiącach więc różnie bywa. Znajdź sobie jakieś forum odpowiednie na ten temat bo pewnie gimbusy dobrze odpowiedzą na twoje pytanie

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...