Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzisz o Survival 1.5.2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Przychodzę dzisiaj do Was z zapytaniem kto byłby chętny pograć na survivalu na wersji 1.5.2. Dodatkowo by było ciekawiej gildia byłaby za lvl oraz itemy jednak lvl zdobywaloby się poprzez lvl expa bądź zabicie osób. Co o tym sądzicie? Kto byłby chętny pograć?

Piszcie, można łatwo zdobyć lajki :)

Opublikowano

Ja nawet na temat nie moge patrzeć "1.5.2" - Najgorsza wersja , pełno lagów i wogule. Jak coś to 1.6.4. Polecam 1.7.2-1.7.4

Opublikowano

Nie. Survivali jest za dużo. Lepiej wymyśl jakiś autorski tryb, bo wszystkiego jest teraz pełno :)

Opublikowano

Ja nawet na temat nie moge patrzeć "1.5.2" - Najgorsza wersja , pełno lagów i wogule. Jak coś to 1.6.4. Polecam 1.7.2-1.7.4

W ogóle jak juz. Ja się pytam o 1.5.2, czy chcielibyście grać po prostu :)

Według mnie było stabilniejsze 1.5.2, ale tak czy inaczej serwer nie wypali.

Może jakiś powód konkretny?

Nie. Survivali jest za dużo. Lepiej wymyśl jakiś autorski tryb, bo wszystkiego jest teraz pełno :)

Na 1.5.2? Znajdź mi i na Pw daj xD

Gracze oczekują jak najnowszych serwerów. Wersje 1.5 posiadały pełno bugów. CraftBukkit'y były źle dopasowane. Odradzam.

Nie zawsze gracze oczekują najnowszych serwerów, czasem fajnie jest wrócić do czegoś starego :)

Wersja 1.5.2 .. nie watpie zeby komus chcialo sie pobierac bo wiekszosc ma najno

wsza wersje i tam gra...

Zrob na 1.7.X

Problem w tym, że do 1.5.2 masz inny launcher jeśli masz np wiec ja nie widzę problemu :)

Litości :D

Zgłoszone ;)
Opublikowano

A ja bym zagrała :) Fajnie byłoby wrócić do dawnych minecraftowych czasów. Ja z chęcią bym zagrała, ale na takiej zasadzie, że są 2 zamki (np. czerwoni i niebiescy), które ze sobą rywalizują. To jest mój pomysł, ty zrobisz jak uważasz ;)

_LillyPL_

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

W ogóle jak juz. Ja się pytam o 1.5.2, czy chcielibyście grać po prostu :)

Może jakiś powód konkretny?

Na 1.5.2? Znajdź mi i na Pw daj xD

Nie zawsze gracze oczekują najnowszych serwerów, czasem fajnie jest wrócić do czegoś starego :)

Problem w tym, że do 1.5.2 masz inny launcher jeśli masz np wiec ja nie widzę problemu :)

Zgłoszone ;)

Nie mówię że na 1.5. 90% serwerów to survivale. Jest wystarczający wybór na 1.7 i nikt nie cofnie się do 1.5, żeby pograć na jednym z 10000 survivali ;)

Opublikowano

Ale powiedz mi komu bedzie chcialo sie na nim grac ? Czlowieku wiekszosc osob to teraz gra na 1.7 / 1.6 i ch** ich obchodzi jakies 1.5..

Odpusc sobie i zrob serwer na najnowsza wersje

Opublikowano

Serwer na 1.5.2, chętnie bym zagrał :D. Brakuje mi tych czasów, ale jakbyś jeszcze zrobił 1.5.2 na modach to byłoby świetnie. Czekam na zapowiedź i trzymam za Ciebie kciuki.

Opublikowano

To co było, minęło.

Nie ma sensu wracać do starszych czasów, jeśli nowsze v. oferują nam o wiele więcej możliwości, jak i dzięki temu "zabawy".

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Nie 1.5.2 ! Chociaz znam seurvial + gildie 1.5.2 ktory ma 100/100 po 7 godzin dziennie ale maja duzo autorskich pomyslow.

Masz pomysł  na stronę internetową, lecz brak ci doświadczenia? 

Zapraszam do kontaktu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...