Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomnijcie o e-papierosach. Nadchodzi e-marihuana

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9777214036060761138521.jpeg

Holendrzy wynaleźli pierwszego na świecie elektronicznego skręta. Według producenta, produkt jest w stu procentach legalny.

Firma E-Njoint BV zamierza produkować dziesięć tysięcy elektronicznych skrętów dziennie i dystrybuować je w całej Europie. Nie zawierają THC, tytoniu ani nikotyny, co czyni je w pełni legalnym towarem.

Nowa wersja e-marihuany pozwala jednak na wypełnienie pojemniczka innym wkładem.

Wynalazek Holendrów budzi jednak kontrowersje w środowisku naukowym. Zwolennicy legalizacji są zadowoleni, gdyż produkt nie narusza prawa. Przeciwnicy zwracają uwagę, że społeczeństwo jest informowane o tym, że pewna forma narkotyków jest dobra i legalna.

Beka dzisiaj na ts to z małpą zobaczylismy bo jakis fanpage na fb to dał ^^

Gimby już się cieszą co nie?

ZRODLO:

http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/zapomnijcie-o-e-papierosach-nadchodzi-e-marihuana/xvl1e

"Upadli powstaną"

Opublikowano

nie e-marihuana tylko e-joint, jak już poprawnie firmową nazwe pisać.

Nie ma to w sobie żadnego narkotyku, działa to na zasadzie zwykłych e-papierosów, jakieś smakowe gówna.

Jednak w przyszłości planują wprowadzić to jako środek leczniczy, czyli ma to mieć składniki narkotyków.

Poza tym

''

Gimby już się cieszą co nie? ''

Przyganiał kocioł garnkowi ;-)

Opublikowano

" Na koniec stanę sam na tle błękitnego nieba, p******e to jaranie, bo mi tego nie potrzeba " ~ Sokół.

Opublikowano

"Nie zawierają THC, tytoniu ani nikotyny..."

To jakieś gówno, a nie joint. Idź z tą swoją małpą i pochwalcie się rodzicom nowym odkryciem.

Opublikowano

Żadnych. To jest na zwykłe olejki smakowe, jedynie inny wygląd

To w takim razie po co to palić?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Marihuana to nie tylko THC. W zasadzie w Stanach możesz dostać samo THC, które pozwala Ci walczyć z np. chorobą bez udziału reszty substancji. Tutaj jest podobnie, ale wykluczają główny składnik uważany za narkotyk.

Opublikowano

@januszq

ale bedzie klepac jak zwykły joint czy nie? 

Jeżeli zdecydujesz się na zażycie samego THC, to tak. W takim wypadku nie będzie "klepało". Co prawda uważa się inne kannabinoidy też za psychoaktywne, ale najsilniejszym z nich jest wspomniany związek. Więc póki nie udowodnią, że reszta substancji jest podobnego działania, to będziesz mógł palić to.

Opublikowano

Niedługo będzie wszystko "e-" np: E-LSD, E-Kokaina. Chociaż słyszałem, że są I-dosery. To mogą dać taki efekt, ale czy to prawda? Nie wiem

Opublikowano

Gratuluję pomysłu sprzedawania e-papierosa z wkładem o smaku zielska jako e-skreta. xD Gimby i tak kupio, bo "pacz kuerwa, jaram e-skreta, ale klepie stary, ja pierdole", chuj, że nie ma w tym ani nikotyny, ani thc. xD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Następne gówno? Ja uważam, że jeżeli ktoś chce palić to ścierwo to wypad z mojej ojczyzny. Pzdr

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Następne gówno? Ja uważam, że jeżeli ktoś chce palić to ścierwo to wypad z mojej ojczyzny. Pzdr

A ktoś ci wsadza to do mordy i każe palić? Co cię obchodzi co robi ktoś inny, niech nawet sobie gowno byka żuje, a tobie chuj do tego.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

To tak jak porównywać papieros do jego wersji "e". Jointy pali się raczej po efekt, a skoro to nie będzie go dawało... to po co jest? Trochę bez sensu.

Według mnie lepsza byłaby legalizacja marihuany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...