Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam pytanko, jaki skrypt do katy najbardziej polecacie? Grałem na "Katarina - The Sinister Blade" ale to jest takie chujstwo... Nic k***a nie klikam a sama się wbija (nie, nie klikam nawet spacji).

Opublikowano

Mam pytanko, jaki skrypt do katy najbardziej polecacie? Grałem na "Katarina - The Sinister Blade" ale to jest takie chujstwo... Nic k***a nie klikam a sama się wbija (nie, nie klikam nawet spacji).

Być może masz jakieś Toggle włączone... (harass)

Przeczytałem komentarze z tego dzieła i nie widzę tych "negatywnych"

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Graj sam jak nie znasz podstaw angielskiego i nie potrafisz skonfigurować bola. Kata od Skeema jest najlepszą aktualnie dostępną, nie ma lepszej nawet dla VIPa.

Opublikowano

The Sinister Blade jest aktualnie imo najlepszym skryptem na Katę, jeżeli ci się nie podoba możesz spróbować tej wbudowanej w BoLa.

Opublikowano

Odnosnie Katy...

Mam Evade.

I ustawilem an spacje zeby unikalo tylko niebespiezcnych skilli.

Czasami czesto przerywa mi ulta, orbwalking włączony.

Co moge miec nei tak?

Opublikowano

Odnosnie Katy...

Mam Evade.

I ustawilem an spacje zeby unikalo tylko niebespiezcnych skilli.

Czasami czesto przerywa mi ulta, orbwalking włączony.

Co moge miec nei tak?

Trzymasz cały czas spację czy puszczasz?

Spytaj się anonymousa z forum bola - on miał skrypta żeby nie przerywał ulta katariny. Jego nick na mpc to chyba @Wredny - albo miszczu, dopytaj się kogoś z global modów

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Trzymam spacje, a co? Mam ją puścić? I czy orbwallking ma na to jakis wplyw?

Jak puścisz to Ci ulta przerwie. Nie. Skrypt powinien mieć sam zabezpieczenie żeby ulta nie przerywało, chyba, że będzie skakać jak po*** aby zdobyć killa.

@Anonymous spytaj jego o tego skrypta

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Graj sam jak nie znasz podstaw angielskiego i nie potrafisz skonfigurować bola. Kata od Skeema jest najlepszą aktualnie dostępną, nie ma lepszej nawet dla VIPa.

Angielski znam, ale bola używam od wczoraj i proszę mnie nie krytykować. Po prostu ten skrypt odpierdala takie farmazony, że NIC k***a nie klikam, a sam bot jak podejdę do jednej osoby to ona od razu napierdala całe combo w przeciwnika (tak, ulta też marnuje w pizdu). Mam włączony tylko auto steal killów, ale tego nie idzie za Chiny Ludowe wyłączyć. Nie ma na to żadnego hotkeya.

Oto link do skryptu: 

http://botoflegends.com/forum/topic/7129-script-katarina-the-sinister-blade-2129-may-28/
Opublikowano

Musisz wyłączyć orbwalking

Gdzie to mogę ustawić? Bo w menu BoLa nigdzie tego nie znalazłem :/

@Edit dobra, dopiero teraz się dowiedziałem, że lewy shift odpala menu bota w grze, znalazłem funkcję orbwalking, teraz przetestuję ;p

@Edit2 Nadal napierdala całe combo i marnuje ulta a nic nie klikam, wystarczy podejść do przeciwnika (bez spacji) i już napierdala całe combo i marnuje ulta... Co mam jeszcze ustawić żeby tego nie czyniła?

@Edit3 Dobra, ogarnąłem tego BoLa, temat można zamknąć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...