Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolne internety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam pakiet 350mega Internetu w t-mobile. Jednakże po ostatnim odświeżeniu oferty Internet chociaż powinien chodzić szybko jest wolny... Stronki itp. niby ładują się normalnie ale jeśli chodzi o filmy na yt to buforowanie 10min dla 3sec filmu o.O. Dodam że ostatnio zaktualizowałem moją Lumię 920 na wp 8.1 (może włączyło się po tym jakieś ograniczenie lub jakiś bug)

Opublikowano

Raczej to jest kwestia w jakim zasiegu jestes, czy EDGE czy UMTS czy HSDPA czy wyzej. Duzy wplyw ma tez obciazenie nadajnika, jak mieszkasz w duzym miescie to w godzinach szczytu (zazwyczaj kolo 8-9 rano, 15-17 po poludniu i 19-22 wieczorem) predkosc napet przy hsdpa spada drastycznie, nawet do 1mb/s.

Opublikowano

Tylko że mam ten Internet od 2lat około i pierwszy raz mam taki problem. Aktualnie jestem na wakacjach więc może po prostu jest tu jakiś g****o zasięg no ale od ponad tygodnia tak mam :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...