Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponad 200 filmów i gier w Biedronce w ramach Filmaszu

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już w najbliższy piątek w sklepach sieci Biedronka pojawi się nowa promocyjna dostawa z grami i filmami od cdp.pl. W ramach Filmaszu zakupicie ponad 200 tytułów w promocyjnych cenach - odpowiednio 9.99 zł (filmy) i 14,99 zł (gry).
Pełna lista gier nie jest jeszcze znana, ale niektóre źródła ujawniły już pierwsze tytuły:
- Biedronka.pl wymienia gry: Wiedźmin. Edycja rozszerzona, Scania Truck Driving Simulator, Iniemamocni (baner),  Disney W To Mi Graj: Kubusiowe Przedszkole. Część 2 (baner)
- blog.cdp.pl wymienia: LEGO® Star Wars III: The Clone Wars, Samoloty, Disney: Kraina Gier.
Filmasz rozpocznie się w czwartek i potrwa do 9 lipca.

Zrodlo:

http://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/200-filmow-gier-biedronce-ramach-filmaszu/

Jak dla mnie świetnie może przygarnę jakieś gry do kolekcji.Filmy jakoś mnie nie interesują.Jeżeli nie miałbym widzmina to bym kupil.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Czemu niby miałoby nie działać? o_o

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Ciekawe jakie tam kity wcisną żeby tylko zarobić. Nie wiem kto jeszcze kupuje filmy i bajki. Co do gier to Wiedźmin pewnie będzie najlepszą z tego całego zestawienia. W końcu to biedronka...

v4i4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...