Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za bola mogę dostać bana ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś cię podpieprzy do Riotu albo jak używasz exploitów - wtedy jest szansa.

@Edit

Tylko jak używasz expoitów. Jak normalnie grasz ze zwykłymi skryptami to nie

Kurde, wyprzedziłeś mnie :D

Opublikowano

Bana dostaniesz tylko na PERMA . Szansa na to że twoje konto zostanie zbanowane jest duża jeśli bola używasz nieumiejętnie . Co rozumiem przez nieumiejętnie ? Ostatnio grałem przeciwko Blitzowi na bocie ... weźmy przykład pod baronem idę za ścianą od barona blitz był na baronie ( tam miałem warda ) i nagle nie wiadomo skąd wiedział gdzie puścić graba ( nie miał szans trafic ponieważ stałem za daleko ale czy to nie dziwne ? ) Kolejna akcja mój ADC stoi za minionami ( nawet pros by nie trafił ) to przeciwny blitz ładnie wcisnął tego graba . 

Opublikowano

Bana dostaniesz tylko na PERMA . Szansa na to że twoje konto zostanie zbanowane jest duża jeśli bola używasz nieumiejętnie . Co rozumiem przez nieumiejętnie ? Ostatnio grałem przeciwko Blitzowi na bocie ... weźmy przykład pod baronem idę za ścianą od barona blitz był na baronie ( tam miałem warda ) i nagle nie wiadomo skąd wiedział gdzie puścić graba ( nie miał szans trafic ponieważ stałem za daleko ale czy to nie dziwne ? ) Kolejna akcja mój ADC stoi za minionami ( nawet pros by nie trafił ) to przeciwny blitz ładnie wcisnął tego graba . 

Prodiction 1.1a i załatwione.

Za takie "koreańskie challenger" Evadeee nie ma bana, nawet jak jesteś w brązie ... Wystarczy nie używać exploitów, takich:

NFD (no-face-direction)

Basekill/Recall packet

Passive exploit

Ashe Q

Invisible Poison

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Exploidy - ban 

Skrypty - Platyna/Diament 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Nie używaj go grając na Đisa to nie odstaniesz :D

weźmy przykład pod baronem idę za ścianą od barona blitz był na baronie ( tam miałem warda ) i nagle nie wiadomo skąd wiedział gdzie puścić graba ( nie miał szans trafic ponieważ stałem za daleko ale czy to nie dziwne ? ) Kolejna akcja mój ADC stoi za minionami ( nawet pros by nie trafił ) to przeciwny blitz ładnie wcisnął tego graba . 

Nazwiesz go boLem ,a może to faker na smurfie : P

Opublikowano

Wiesz, w teorii możesz zawsze dostać bana.

Zależy tylko czy będziesz miał szczęście i nikt Cię nie "wyda".

Np. jak wbijesz diament 1 to módl się żeby w enemy nie trafił Ci się Đis, bo po Tobie :D

Opublikowano

Pewnie, że możesz złapać bana za skrypty, choć nie używając exploitów i nie castując całego comba bezpośrednio po flashu szansa jest naprawdę nikła.

Opublikowano

Używanie w jakiejkolwiek grze wspomagaczy grozi banem. Wystarczy, że wiele osób zgłosi Ciebie, a oni sobie mogą to wszystko sprawdzić.

I nie mówcie, że za skrypty nie ma bana, bo można dostać. Jak ktoś siedzi w niskiej dywizji długi czas, to nagle nie będzie grał jak diament.

Albo wtedy dostanie bana za boostowanie na konto, bo będą podejrzewali, że ktoś na tym koncie prócz właściciela gra, albo cheaty.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Używanie w jakiejkolwiek grze wspomagaczy grozi banem. Wystarczy, że wiele osób zgłosi Ciebie, a oni sobie mogą to wszystko sprawdzić.

I nie mówcie, że za skrypty nie ma bana, bo można dostać. Jak ktoś siedzi w niskiej dywizji długi czas, to nagle nie będzie grał jak diament.

Albo wtedy dostanie bana za boostowanie na konto, bo będą podejrzewali, że ktoś na tym koncie prócz właściciela gra, albo cheaty.

Niestety, gram na BoL'u już dwa lata w Diamondzie i nie dostałem bana, smutne. Nic nie mogą sprawdzić, bo gry nie są nagrywane. Bana nie ma, bo udowodnienie gry na BoL'u bez exploitów jest niemożliwe. A jak ktoś siedział w niskiej dywizji na smurfie, ze złamaną ręką a miał maina w Diamondzie to co, nie może po zdjęciu gipsu znów grać tak samo? Można dostać bana tylko za exploity. Nie dostanie bana za boost, bo nie korzystał z tego konta ktoś o innym IP.

Opublikowano

#blondynka

To może od razu ban dla fakera za używanie bola i DatYasuo? idąc Twoim tokiem myślenia jeśli ktoś robi plejsy trudną do ogarnięcia postacią to gra na skryptach i należy mu się ban. brawo. f**k logic.

@ top

Bana dostaniesz za exploity, wiem że były przypadki że ludzie łapali bana za skrypt na Katę. Poza tym to raczej nei.

Opublikowano

podaj jakiś 1 przykład bana za bola, ja znam tylko jeden był to diament 3 z tego forum, ale nie dziwię się grał tylko cassiopeią, miał nią 200 gier i używał exploitów i tyle, za nic reszty nie ma bana.

taki dis moze każdego w pałkę cmoknąć jak ktoś nie gra na exploitach, ostatnio grał z syndrą która cisnęła na bolu z beasty bądź standalone syndra + evadee/ivade i nie dostawała żadnego skillshota, dis mówił że ban, bana nie ma i nie będzie i siema

Opublikowano

Żeby nie spamować nowym tematem zapytam tutaj.Skąd mam wiedzieć czy skrypt na którym gram używa  exploity czy nie? I co to dokładnie jest?

Skille z pleców = exploity

Opublikowano

Nie martw sie, nigdy nie dostaniesz bana, chyba ze przegniesz  z explo. 

Ci ktorzy mowia ze dostaniesz to pizdy ktore chca zebys nie gral na bolu :)

A dis moze polerować berło swoją rudą kitą :) p***l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...