Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World fps

D3monic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pytanie czy da się jakoś zwiększyć fps w fifa world? Ustawienia na najnizszych game booster i mam te 20 fps a laguje jak 8/12 fps. W fifie 13 mam od 25 do 40 fps. Grafika w Fifa World jest gorsza od 13 więc... wtf? ;d

Opublikowano

Priorytet może wyższy lub normalny ustaw w menadżerze zadań. Co do Game boost'a nie istnieje na świecie (Przynajmniej nie słyszałem aby takowy istniał) program który zwiększy Ci FPS'y. Przecież same używanie tego programu to już jest praca komputera która zmniejszy wydajność. Co najwyżej on może zmniejszyć ustawienia na mniejsze aby gra płynniej chodziła, ale nic innego.

Opublikowano

Priorytet może wyższy lub normalny ustaw w menadżerze zadań. Co do Game boost'a nie istnieje na świecie (Przynajmniej nie słyszałem aby takowy istniał) program który zwiększy Ci FPS'y. Przecież same używanie tego programu to już jest praca komputera która zmniejszy wydajność. Co najwyżej on może zmniejszyć ustawienia na mniejsze aby gra płynniej chodziła, ale nic innego.

gowno prawda na starym kompie mialem game bosstera i pomagał sprawdzałem fps ;)

co do tematu

spróbuj

1.update sterownikow do karty graficznej

2.napraw gre przez orgina

3.powyłączaj zbedne programy (ale to chyba game booster ma tez taka opcje mozna ustawic)

4.podaj jak możesz jaki masz komputerek ;)

5.moze troszke smieci masz na kompie ?

6.wlacz fife w oknie

Opublikowano

@piotrx7

Instalowalem od nowa system

Fifa w oknie

Sterowniki najnowsze

Komp:

Procesor:Intel® Pentium® Dual CPU T3200 @ 2.00GHz @1995MHz

Karta graficzna:Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family ~64MB

Karta dzwiękowa:Urządzenie zgodne ze standardem High Definition Audio

Pamieć RAM:3008MB

Opublikowano

gowno prawda na starym kompie mialem game bosstera i pomagał sprawdzałem fps ;)

co do tematu

spróbuj

1.update sterownikow do karty graficznej

2.napraw gre przez orgina

3.powyłączaj zbedne programy (ale to chyba game booster ma tez taka opcje mozna ustawic)

4.podaj jak możesz jaki masz komputerek ;)

5.moze troszke smieci masz na kompie ?

6.wlacz fife w oknie

Jak sam producent pisze: ''Pozwala on jednym kliknięciem zwiększyć wydajność procesora i pamięci RAM - wyłącza wszystkie niepotrzebne procesy i usługi działające w Windows'' To samo można zrobić samemu w menadżerze zadań w procesach itp :) Pewnie jak zawsze jest do wykupienia jakiś pakiet Game Boostera i zarabiają na tym hajs :) Owszem może i jest pomocny bo jednym kliknięciem można wyłączyć to wszystko, a tak byś musiał się bawić samemu.

Opublikowano

Na tym lapku ile max wycisnę fps a ile najmniej? 

PS 

1.Da sie wyłączyć jakoś cienie?

2.Czy pomoże tu swiftshader w jakiś sposób?

Opublikowano

Ok. A tak w gl to gdzie znajde info o najnowszych aktualizacjach? Bo w grze pokazało mi ostatnio 6.4 a na stronce jest 6.0 dopiero.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...