Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdy próbuje dojść do jakiegoś świata to wywala mnie z gry

Kaamzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym was prosić o pomoc, ponieważ tak jak napisałem w temacie nie moge zacząć gry, gdyż wywala mnie z niej po próbie dojśćia do jakiegokolwiek świata. Proszę o pomoc, Z góry dziękuje i Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeinstaluj grę a jak to nic nie zmieni to wejść do folderu z grą tam powinno być Setup z  taka ikonką po wejściu w to wyświetli ci się obrazek z maple administrator to naciśnij Alt+H następnie OK i powinno działać jeśli to nie poskutkuje to nie wiem sam. Powodzenia 

• 4 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

też mam ten problem zna ktoś rozwiązanie reinstall nie pomaga

GMS czy EMS? Jeśli GMS musisz użyć Aol'a lub jakiegoś proxy. Na EMS problem możesz rozwiązać w taki sposób: PPM na MS -> Właściwości -> Zgodność -> Uruchom ten program w trybie zgodności z: Windows Vista / Windows XP. Jeśli nie działa dalej to już nic nie pomoże, mam komputer w domu gdzie próbowałem różnych sposobów, a błąd nadal nie zniknął. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...