Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za mod open warfare?

rivit98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ModWarfare jeśli to tego moda Ci chodzi to jest podstawowy mod. Standardowy Normal. Podobne do HC ale masz celownik i nie zabijasz 1 kulką.

1. Co to HC ?

2. A czym sie rózni gra bez OpenWarfare z grą na tym dodatku?

Opublikowano

niczym bo nie uzywasz moda jesli serwer go nie potrzebuje jesli server nie uzywa moda ty tez grasz bez niego

Opublikowano

Witam.

Co to za mod open warfare?

Bo mam go w mods a nie wiem co daje.

Jezeli masz go w mods, to jaki masz problem zeby sie dowiedziec co to jest poprostu go odpalajac?  Odpal gre, wejdz w zakladke mods i wybierz go, potem odpal jakas mapke i graj.

Tak przy okazji wedlug mnie to jest slaby mod, niedopracowany, ciezki, ludzie na tym nie graja bo sie dlugo pobiera, narzuca pare niechcianych dvarow, i ma jeszczue jeden powazny nieogarniety problem, mianowicie ui_joinGametype "" ktore ustawia na "17" przez co crashuje gre przy ponownym wyszukiwaniu serverow w przegladarce, dla niewtajemniczonych pomaga zmiana cfg, dla wtajemniczonych ustawienie wartosci na "0"  jedyna zaleta to to, ze mozna sobie pograc bronia np z mw2, BO itd.

28co9z8.png

Opublikowano

Jezeli masz go w mods, to jaki masz problem zeby sie dowiedziec co to jest poprostu go odpalajac?

Po to założyłem temat żeby się dowiedzieć. Nie mam chwilowo dostępu do komputera,a wiem że jak będe miał to będę grał w CoD 4 i chce wiedzieć do czego ten mod.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...