Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Reinstal Gry

kowereki12112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, bo mam takie pytanko.

Da się jakoś zrobić reinstall WR bez pobierania go od nowa? Bo mam jakiś problem z C++ Runtime i chciał bym spróbować reinstala :c?

(Pobierałem przez stronke Nexona) jak klikłem PLAY.

Opublikowano

Skoro wyskakuje Ci problem C++ Runtime to nie jest wina gry i reinstal nic nie pomoże. Musisz zainstalować C++ 2010 a jak już masz to usuń i zainstaluj najpierw 2008 potem 2010 a jak nadal będzie problem z bibliotekami to 2012.

Opublikowano

Musisz pobrać instalkę gry, by zainstalować ją na nowo. Logiczne, prawda?

Więc nie da się ...

Jaki masz system i ilu bitowy? Może masz 64 bity, a pobrałeś wersję dla 32 bitów?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

X86 to 32 bity ... pobierz 64

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Co do tego flashcomponents to mam pytanie , bo klikam 2 razy w to ... czekam chwile i wyskakuje takie okienko i bardzo szybko idzie ten pasek instalowania i odrazu znika to , więc niewiem czy to się zainstalowało czy nie?   + w tym redistruable package pisze (x86) a ja mam 64 bit, czy to coś zmieni?

Opublikowano

Co do tego flashcomponents to mam pytanie , bo klikam 2 razy w to ... czekam chwile i wyskakuje takie okienko i bardzo szybko idzie ten pasek instalowania i odrazu znika to , więc niewiem czy to się zainstalowało czy nie?   + w tym redistruable package pisze (x86) a ja mam 64 bit, czy to coś zmieni?

Tak jak Ci wyskoczył pasek to się zainstalowało uruchom ponownie komputer po tej instalacji i zobacz czy pomogło a co do package.

Tu masz ten sam pakiet ale na x64 bit:

http://www.microsoft.com/en-ca/download/details.aspx?id=13523

Także strona Microsoft więc skana nie daję.

Opublikowano

Tak, tam pod błędem z C++ widać tą 1 rzecz :D a od poprzedniego ss doszło mi tylko 1 C++ x86 (to co kazałeś zainstalować jako 2 jak nie pomoże)

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/receiving-error-message-microsoft-visual-c-runtime/19ce45f8-4fa7-469a-99c7-6ef885ffe946

Zrób skan komputera programem Advanced System Care.

Opublikowano

Hmm Zrobiłem ten skan zaznaczyłem tam wszystko oprócz defragmentacji dysku ,  zaaktualizowania systemu i zabezpieczenia witryn. Kliknełem skanuj , zakończyło się musiałem uruchomić ponownie system, ale nic nie pomogło ;/ + ten link co podałeś to nie bardzo je ogarniam i nie skorzystałem :D

Opublikowano

Hmm Zrobiłem ten skan zaznaczyłem tam wszystko oprócz defragmentacji dysku ,  zaaktualizowania systemu i zabezpieczenia witryn. Kliknełem skanuj , zakończyło się musiałem uruchomić ponownie system, ale nic nie pomogło ;/ + te linki co podałeś to nie bardzo je ogarniam i nie skorzystałem :D

Co Ty chociaż podstaw angielskiego nie umiesz by ogarnąć odpowiedź jak to rozwiązać w tym linku:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/receiving-error-message-microsoft-visual-c-runtime/19ce45f8-4fa7-469a-99c7-6ef885ffe946

?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...