Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Main mid

NieZnaszMnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje coś wymasterować na mida, co wymaga ogrania i można jakieś ciekawe plejsy robić. Z tych lepszych miderów co mam to Zed, Syndra, Orianna, Ziggs (odpada), Lb (też, instaban). Chciałbym znaleść coś czym będę mógł grać aktualnie czyli w silverze i wyżej, tak z tych co mam najwięcej syndrą grałem, ale nią oprocz zburstowania (z tym to akurat nie ma problemu) enemy nie można nic ciekawego zrobić i się trochę nudzi. Ewentualnie jakieś propozycje co do kupna kogoś, również prosiłbym o plusy i minusy.

Opublikowano

LeBlanc, chociaż nie zawsze nią pograsz. Przeciwnika możesz masakrycznie zmylić, uciekniesz praktycznie zawsze. Możesz zrobić tripple flash :

W+R+Flash

Oprócz tego poleciłabym Ci Ahri.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Z tych chamiponów, które podałeś mogę Ci polecić to Zed. Jest bardzo łatwy. Podstawą jest pamiętanie o powrotnym R po ulcie ;) ,aby uciec, gdy zacznie się "kocioł" kiedy Tanki będę próbować bronić przeciwnego carry.

Opublikowano

LeBlanc, chociaż nie zawsze nią pograsz. Przeciwnika możesz masakrycznie zmylić, uciekniesz praktycznie zawsze. Możesz zrobić tripple flash :

W+R+Flash

Oprócz tego poleciłabym Ci Ahri.

Od ostatniego patcha LB nie jest taka broken jak kiedyś

Usuneli jej wszystkie silance ;C

Opublikowano

Kayle to cudo wycarrujesz nia duzo gierek tylko farm farm i farm a kille same przyjda a w late wygrywasz wszystko ultem :)

Tak, po nerfie na Q +

nerf na E +

nerf na R

http://how2win.pl/nerf-brauma-i-dalsze-zmiany-w-nidalee/

Odradzam Ci Kayle, 

Fizz;

+ Escape mechanizm

+ farmienie deczko słabe zależy na kogo grasz i jaką presję na niego wywołasz 

+ Burst, DFG + R +E +Q +W +AAs, nie wiem kto by przeżył...

- Po burście z reguły musi czekać na CD, 

- nie jest tankowaty

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Tak, po nerfie na Q +

nerf na E +

nerf na R

http://how2win.pl/nerf-brauma-i-dalsze-zmiany-w-nidalee/

Odradzam Ci Kayle, 

Fizz;

+ Escape mechanizm

+ farmienie deczko słabe zależy na kogo grasz i jaką presję na niego wywołasz 

+ Burst, DFG + R +E +Q +W +AAs, nie wiem kto by przeżył...

- Po burście z reguły musi czekać na CD, 

- nie jest tankowaty

Widac ze nia nie grasz :) Kayle w tej chwili jest wciaz bardzo mocna i nie zoptymalizowana. Zmieniasz tylko build nie kupujesz lich bane tylko: Nashoor ----> butki maga ----> Huragam czy jakos tak. Ten item dzieki ktoremu masz aa x3. Pozniej budujesz sie pod ap (zhonia, rabadon, void staff itd..). Trochę ogrania i każda gierka twoja :P Polecam Kayle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...