Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alko zlot mpc 2k14

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktos bylby chetny na mini zlocik mpc w sierpniu 2014 w poznaniu? oczywiscie, nie owijajac w bawelne, nie bedzie to zlot typu gadanie o grach, po prostu chcemy sie spotkac na 2/3 dni i sie troszke napic w forumowym gronie kucow. nie skladac mi tu deklaracji typu przyjade albo postaram sie tylko osoby, ktore mieszkaja w poblizu poznania albo po prostu beda mogly na bank przyjechac, bo bedzie tak samo jak na pga ze zdeklaruje sie miliard osob a przyjdzie dwoch kuców. osobiscie stawiam jedna flaszke

Opublikowano

Herr Botanic to 18 lat ma, że mówi o alko?

Boże, jak śmiesznie. Organizowanie libacji na forum ze średnią wieku na poziome 16 lat. Ja rozumiem, że pierwsze piwo i pierwszy kieliszek to cos ważnego w waszym życiu, ale żeby aż tak? Damn, ten gimnazjalny lans na picie. Za jakieś 2-3 lata wam przejdzie. Może.

Jakby ktos chciał pytac, czy sam mam 18tke skończoną, to tak - mam. Ba, nawet 20 ostatnio stuknęło.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Łukasz, żaden lans. Gdyby w temacie było "PÓŁ LITRA NA ŁEB ALBO WYJAZD" to rozumiem, a tak to zwyczajne spotkanie, nic w tym dziwnego moim zdaniem. W dodatku - "nie trzeba pić, żeby się dobrze bawić", zawsze to powtarzam :)

Opublikowano

Dość ciekawy pomysł ale nie wypali. Takie spotkania lepiej ustalać na pw w 3-4 osoby bo większość napisze tutaj że wbije a gdy przyjdzie co do czego przypomną sobie że są kozakami w necie a w realu wyglądają jak pizdy. Sory taka prawda :) 

Nie miałem na myśli nikogo urazić tylko pokazać jak sie zachowujecie na forum a jak jest naprawdę 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Łukasz, żaden lans. Gdyby w temacie było "PÓŁ LITRA NA ŁEB ALBO WYJAZD" to rozumiem, a tak to zwyczajne spotkanie, nic w tym dziwnego moim zdaniem. W dodatku - "nie trzeba pić, żeby się dobrze bawić", zawsze to powtarzam :)

Michał, nazwę tematu przeczytałeś? Poza tym, co do Ciebie, to wiem, że to nie żaden lans, spokojnie. I zdążyłem sie nauczyć, ze nie potrzeba alko do dobrej zabawy. Mam tylko wątpliwości co do reszty, której do przekroczenia wieku legalnego picia jeszcze troszkę brakuje. Sam święty nie jestem, bo się piło przed 18tką, nie powiem. No ale nikt nie zwoływał ludzi z forum o czitach i hackach.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Wole sie napić z kumplami z reala niż z gimbusami z forum, sorry ale nie wpadne, mimo, ze na pga bede.

Pewnie znowu kierzek bedzie rzygać na prawo i lewo i tak to się skonczy, dajcie sobie spokoj.

Opublikowano

jedziemy tam xD

a tak serio, nie mam czasu na takie wyjady, spotkamy się na pga.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...