Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na Wakacje

karol20x20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje gry mmorpg w którą bym mógł sobie pograć w wakacje miedzy czasie wymagania są takie aby nie była ona uzależniona od wydawania realnej kasy by stać się kimś w niej, Czyli F2P

Opublikowano

Hmm właśnie w Aiona miałem zagrać tylko jakoś nie mogę sie połapać a co do metina to grałem na invori mam woja body 96 lvl i na tym koniec :D A są jakies sposoby szybkiego expienia w Aionie?

Opublikowano

Drakensang online - Można pobrać i odpalać przez komputer bądź przeglądarkę.

Jest tam waluta którą można kupić ale jeżeli się wie gdzie ona dropi i trochę poszpera po dungeonach to można bardzo łatwo ją zarobić nie wydając na grę ani grosza.

Gra w stylo torchlight, diablo tzn. Hack'n'slash

v4i4.jpg

Opublikowano

silkroad

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Aion bardzo długa i ciekawa gra, grałem przez chwilkę dobiłem któryś tam lvl i później w mieście było tyle misji tylko tego wszystkiego ze ciężko ogarnać było i wkoncu przestałem tam grać , teraz polecam metka pykam na zagranicznym serwie Shiro2 ;d

Bootleg

Zuke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...