Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja.Flagi za RT ?

FMS aka eSej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak chyba wszyscy wiedza do szestnastego lipca twa event .

Jeden k rt za - jedna flage

Zeby dostac full seta dla pandrody (elegant i naomi nwm jak sie nazwya) trzeba uzbierac trzydziesci dwie flagi krajow ktore graja na mundialu lub szesnastu jesli chcemy jakis part.Jak dla mnie jest to bez sensu poniewaz te sety sa bardzo rare ;/ a co wy na ten temat sadzicie?

Opublikowano

Nie rozumiem za bardzo a nie mam w tym tygodniu czasu na grę (dorywcza robota). Mógłbyś trochę rozjaśnić o co się rozchodzi? :P

Opublikowano

Dla mnie jest to też bez sensu ponieważ ta gra robi się co raz bardziej p2w...Na to trzeba wydać około 100 k rt żeby mieć ten cały set -,- Dodajmy jeszcze że to nie mają być te same flagi tylko różne :P

Opublikowano

Bardziej p2w? Masz możliwość wygrania broni ADV na unlimited (z młotkami mp wygrałam już trzy ADV i bazookę dla Simona), Simona można było w daily rewards dostać za free, tak samo masę razy wygrałam jego kartę z MP hammers (podobnie z Amelią + co jakiś czas można sprzedawać za 10k mp), co tydzień masz możliwość wykonania trzech darmowych spinów w capsule, wygrałam już sześć itemów rare na unlimited, są te eventy, w których mogłeś dostać najpierw 8 kuponów (i miałam szansę wreszcie kupić pierwszą broń za kupony, nie wydając ani grosza na grę [+ gdybym zatrzymała te 40 kuponów, które wydałam, teraz mogłabym mieć jedną god weapon, ale mnie nie interesują]), 5 monet i coś tam jeszcze, potem znów coś podobnego i teraz booster, 5 monet i 5x to coś tam z setami. Bazooki i granatniki dostały dwa nerfy, czyli wszyscy, którzy zbierali kille na ich spamowaniu, nie mają już tak lekko. No chyba że wy jesteście jednymi z tych, co co tydzień chcieli mieć jedną god weapon na siedem dni, to raczej nie pogadamy ;). Na forum można spokojnie dogadać się z jednym z RHP w wątku Developer Report (sama wywalczyłam porządnego nerfa dla dwóch OP melee, dzięki temu wątkowi będziecie też mieli możliwość handlu, którym się tak wszyscy podniecają, stąd wzięły się nerfy granatników i bazook). Koleś zapowiada, że chce, żeby ta gra nie była aż tak p2w i widać, że się stara, jest znacznie lepiej niż było jeszcze pół roku temu, więc nie wiem, skąd się biorą wasze (jakże bezpodstawne i klasyczne) marudzenia ;).

A żebym nie strzeliła porządnego offtopu, Besiek - powiedzmy, że kupujesz 100k RT. Jeżeli wszystko wydasz na spiny w capsule, dostaniesz 100 flag. Flagi przydzielane są losowo (jest z nimi trochę bugów i niektórzy dostaną po 50 flag USA i Urugwaju, no ale nie wszyscy) i musisz uzbierać 32 różne flagi na cały set, o ile się nie mylę. A drugi set, ten dla Naomi, to Wedding Dress. Niby oba są super rare, ale od wieków nie widziałam w grze nikogo, kto by w nich gonił, więc niespecjalnie mnie to obchodzi. 

Opublikowano

Wlasnie dlatego sa rare tak jak moj orginalny predator i duchess ;x

Up ma racje ze jest troche latwiej niz kiedys nawet chyba dali mniej mp za repair wepsow .

Opublikowano

Dużo szybciej i w łatwiejszy sposób mp się zdobywa.

2h z dobrym teamem na boss battle daje jakieś 180-200k mp

Nie liczyłem diamond boxów z których lecą itemy, które sprzedaje się za 9k :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...