Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Studia psychologiczne a elektryka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo elo jest akcja chodze na elektryka (teraz ide do 3 klasy) i tu pytanie czy jak zdam maturkę będę miał fajną ocenkę z polskiego (5) to czy mam jakies szanse isć na studia na pscyhologie/socjologię?

Akcja jest taka że mnie totalnie nie rajcuje chodzenie na elektryke w wogólenie to nie interesuje

Czy po takim kierunku moge uderzać na studia na psychologia etc etc?

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tak o ile będziesz miał maturę dobrze napisaną z przedmiotów, które wymaga dana uczelnia.

Opublikowano

To 2 różne światy,  jak już jesteś na tym elektryku to czemu masz tego nie kontynuować ? Pójście na kierunki takie typu psychologia socjologia to tylko podwyższanie słupków bezrobocia. 

Deus vult

Opublikowano

To 2 różne światy,  jak już jesteś na tym elektryku to czemu masz tego nie kontynuować ? Pójście na kierunki takie typu psychologia socjologia to tylko podwyższanie słupków bezrobocia. 

Bo elektryk jest kurewsko nudny i nie mam umysłu ścisłego tylko humanistyczny i w chuju mam ten zawód tak naprawdę.

Wali mnie bezrobocie chcę to studiować.

Skończę to technikum na elektryku ale chciałbym uderzać na studia w ogóle innym kierunku 

Opublikowano

Bo elektryk jest kurewsko nudny i nie mam umysłu ścisłego tylko humanistyczny i w chuju mam ten zawód tak naprawdę.

Wali mnie bezrobocie chcę to studiować.

Skończę to technikum na elektryku ale chciałbym uderzać na studia w ogóle innym kierunku 

To dlaczego wybrałeś się do technikum ? Myślisz o przepisaniu się czy ukończeniu szkoły ? 

Deus vult

Opublikowano

To dlaczego wybrałeś się do technikum ? Myślisz o przepisaniu się czy ukończeniu szkoły ? 

bo byłem głupi. 

W 3 klasie nie będę sie przepisywał musze to konczyc.

Opublikowano

Raczej sie nie dostaniesz , gdyz na te kierunki w rawie kazdej uczelni jest kilkanascie osob na jedno miejsce .

Ale jesli zrobisz tego elektryka i nawet bedziesz miał tak chujowe oceny ze łeb mały , i wbijesz na jakis kierunek gdzie jest mało chetnych , to Cie wezma ( prawie wszedzie)

Opublikowano

Poskładaj na kilka uczelni i tyle. Zadzwoń do sekretariatów.
Do Bydgoszczy dostaniesz się bez problemu :)
Szansę masz zawsze, bo bardzo często przeprowadzane są nabory uzupełniające itp.

f.png

Opublikowano

Musisz mieć dobre wyniki z matur żeby się dostać na psychologię, elektryka akuart tutaj nic nie ma do rzeczy. Ale za to socjologia nie jest obleganym kierunkiem z tym że jest to kuźnia bezrobotnych. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...