Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawa z forumkiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są to pogaduszki jeżeli ktoś nie wie i można rozmawiać tutaj o forum, o religii, psach kloszardach no normalnie o wszystkim.

Tym razem przedstawię wam obrazek (nie chce mi się pisać)

685091403548293276705.jpeg

Pozbycie się to jest praktycznie to samo co wyczyszczenie więc...

Widzicie gdzieś syf w dziale League of Legends ? ja nie widzę moderatorzy ładnie ogarniają i nie ma tam syfu. Drugą sprawą są zbędne tematy, bo jeżeli ktoś jest tak zwanym "noobem" to nie można karać go za to jakim jest i usuwać jego tematu nawet jeśli są to pytania typu. Kiedy włączą serwery lola ?

No nic zostawiam wam to do dyskusji, a w tym czasie odpalam BoLa i testuję Syndre :)

Dodam jeszcze, że nie mam nic do osoby która to pisała, lecz trzeba czyścić forum !

Opublikowano

Fakt, nie widzę "syfu" w tym dziale, jest tam naprawdę czysto. Co do powtarzających się tematów i tych "noobów", zawsze byli, są i będą. Mi oni nie przeszkadzają dopóki specjalnie nie trollują, nie obrażają, itp.

Miłego testowania BoLa Syndrą :)

Opublikowano

Skoro są tam tematy których być nie powinno to trezba pozbyć się obecnego teamu, bo nic nie robą na to wygląda :/ ja tam słow administratora nie podważam nie wiem jak wy :)

Opublikowano

W dużych działach zawsze tworzy się syf i potrzeba trochę ludzi, aby to na bieżąco usuwać. Skoro nie widzisz tego syfu, to znaczy że moderatorzy spełniają swoje zadanie.

Wyczyścić nie można - czyścić trzeba.

W ogóle o co ten bulwers? Też chciałeś moda?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ta chciałem, ale teraz jest "Widzimy się za 7 dni " jesteśmy na tak witamy w boskiej drużynie. Pan Kokosz okłamał mnie i was pisząc to, że jeżeli ktoś pisze wyczyścić itd. to nigdy nie dostanie moda no proszę realia są inne. Od 3 dni wiedziałem które osoby złożą aplikację i oczywiście tak było, tak samo wiedziałem kto dostanie tego kida yey temat można zamknąć idę grac w lola duo ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...