Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] P4Story. Jak się wybić?

Settlers12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Założyłem sobię woja, dobiłem 42 podajże lvl. Byłem zmuszony parę dni poczekać żeby brat dobił podobny lvl do wspólnej gry.

Itemy czasowe z prezentów znikły...

Nie mam nic prócz 4 najlepszych toreb na drop i naszyjnika 3spirit ..

I teraz pytanie, co dalej?

Proszę o pomoc.

PS: Regularnie zbieram darmowe kamienie księżycowe.

Opublikowano

najpierw wbij maxa... na samych piekach od 80 lvla do 97 zarobisz baaardzo dużo pienionszków.

Pozniej robisz nowe konto - robisz woja, wbijasz 40 lvl ,zbierasz tylko pienionszki z Isa masz kilka ulepszajek+ bonusy ,ulepszaje przenosisz za bonusy kupujesz też coś ze sklepu i przenosisz. 40 lvl powinieneś wbić w 30min max 1h. Robisz tak w kółko...innej opcji nie ma - na krypcie nie da się już zarabiać. Jak już zbierzesz to albo ulepszasz itemy 20 ,albo sprzedajesz ulepszaje (polecam sprzedawać ,kupić bron 22..)

Opublikowano

Zalezy, jesli lubisz tworzyc duzo kont i wbijac na kazdym 40lvl to okej.

Pierwsze masz swoje tam gl;owne konto na derionie lub valorianie, robisz konto nowe - wbijasz 10lvl idziesz do krolestwa jakigo ty jestes po wbiciu 40lvl w magazynie itemshop masz x3 szczescia i mistrze sprzedajesz je po 1,3g za sztuke.

Jesli masz konto 97lvl robisz ciagle pieki 90-96 oraz drop krytyki +15 sa one warte.

#temat w zlym dziale

Opublikowano

No nie ma co już dodawać , bo wszystko jest up napisane , ale jeżeli masz szczęście i wbijesz 50 lvl , głównym koncie dostajesz moonstona i jeżeli ci się uda jak mi wbić 3 razy z rzędu przynajmniej to już masz 55g . Za to masz +20 kusze albo inną broń npvp i klate 20 , potem troche dobijasz i do 97 lvla masz +20 full eq . Ja obecnie w ciągu tygodnia od wbicia maxa zdobyłem kusze npvp 22 , klate 22 i gacie 22 , więc w ciągu miesiąca powinno się udać ci wbić w taki sposób +22 full eq + oczywiście z tych kont co wbijasz do 40 lvla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...