Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dobry pomysł?

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dobrym pomysłem jest robienie kont i wbijanie na nich 10 lvl dla RP, PZ oraz stron na runy? Mogą to wykryć, a jeśli to zrobią, to czy mogę dostać bana? I czy jest to w ogóle opłacalne. Robiłbym to botem, ale mam za słaby komputer nie mówiąc o internecie.

Oczywiście konta z refów :D

Opublikowano

Mogą wykryć i wtedy zablokują możliwość reffów. Bana na konto za to nie dostaniesz, jedynie na wbijanie więc nie bój ;)

To jest zajebisty wręcz pomysł ale musisz tak nakurwiać ten lvl 10 chyba 1 konto na dzień 2 może jak chcesz by coś z tego było... Tego strasznie dużo potrzeba a to wolno leci.

Wiąże sie to z kolei z obkurwianiem łatwych botów w celu nabicia szybkiego. A skill sie zmarnować mosze.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Dzisiaj zrobiłem jedno konto jest 5 lvl, teraz z tych początkowych 400 RP kupiłem boosta na 10 zwycięstw tak więc szybko wbije. Dobrze by było gdyby wbić ten 10 lvl na konto w 3 - 4 dni. 

Opublikowano

10 lvl wbija się do 12 godzin :P

Moim zdaniem lepiej idź zarób jakieś pieniądze i za nie kup refy. Satysfakcja bardziej gwarantowana, bo jeśli wbijasz jeden 10lvl w 3 - 4 dni to moim zdaniem nie taki dobry wynik. Bot zrobiłby to szybciej, sam zdecyduj.

@1361622928-U485574.pngBoguśZM3PoWawie

Jakieś dowody czy coś?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Już lepiej by było kupić te 10 refow nie są drogie. Wbijanie samemu zajęło by ci z miesiąc. Bana na konto raczej nie wyłapiesz, jedynie co to mogą ci odebrać nagrody i nie będziesz już więcej mógł robić referali.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Imo lepiej kupić reffy, wcale nie są takie drogie. Dla mnie wbijanie samemu 10 lvl to katorga.

Opublikowano

3 lvl = 400 rp

400 rp = boost pd

A z boostem na takich lvlach to szybko :D

Co do kupienia refów - Trochę boje się oszustwa i że ktoś po prostu mi tych refów nie zrobi + zazwyczaj oczekują przelewów a ja za bardzo nie mam jak go zrobić :f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...