Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór gry RPG

Konsolowiec2232

KoA:R vs Skyrim  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który RPG jest lepszy?

• Skyrim
    • Kingdoms of Amalur:Reckoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio szukam dal siebie dobre RPGa i w oko wpadł mi Skyrim i Kingdoms of Amalur:Reckoning,który z tych tutułów dostarczy mi więcej funu,zabawy,wciągnie na długie miesiące nie nudząc mnie przy tym,który jest krótko mówiąc lepszy?

Opublikowano

Skyrim, najlepsza gra póki co na świecie. Nieskończoność modów i questów pobocznych(nie są monotonne), ogółem jest bardzo dobra a wciągnie Cię tylko na 99999999 godzin jeżeli lubisz tego typu gry. Zalecam ostrożne korzystanie z tej gry bo z chwili robi się 12 godzin grania w to xD

Opublikowano

Wydaje mi się że raczej nie ma bo niby jakbyś je wgrywał...

Opublikowano

Na PS3 niestety nie ma. Jedynie PCetowe wersje gier Bethesdy można modować.

Lenovo Y50-70

CPU: Intel® Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz

GPU: GeForce GTX 960M 4GB

RAM: 16GB

Opublikowano

Skyrim, lecz jeżeli grałeś w poprzednie części TES-a ( morrowind czy oblivion ) to możesz sie rozczarować troche na skyrimie - dla mnie najnudniejsza część. Nie ma tego uroku co jej poptrzednie części.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Obie gry są dobre, jednak Skyrim wygrywa konfrontacje. Nawet bez dlc dzięki modyfikacją gra praktycznie nie może sie znudzić.

Opublikowano

Skyrim ma fabułę, która aż taką cudowna nie jest ( zakończenie to lipa) za to KoAR ma bardzo dynamiczny system walki za to fabułę, która w połowie zaczyna nudzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...