Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Winy w seasonie 4 Przypadek nie sądze. ;0

ExTazerII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Miałem około miesiąca przerwy wcześniej wszystko przegrywałem teraz po miesięcznej przerwie na 8-9 rankedów przegrałem tylko 1 przypadeK? Czy poprostu ta przerwa cos daje? Taki temat założyłem tak z ciekawości co sądzą inni. a oto moje mecze:
http://www.lolking.net/summoner/eune/33293362#matches   (Jeżeli nie można linków to prosze mi napisać wrzuce zdjęcia)

Aktualnie promotion do silver 1 ;)

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

Prawdopodobnie masz rację, po miesiącu odpoczynku dostajesz boosta do skilla i tniesz wszystko jak idzie!

Życzę powodzonka w drodzę do Challengera.

Opublikowano

Ogólnie jak masz jakąś serię przegranych i zrobisz sobie przerwę, to automatycznie masz "wiarę" i starasz się wygrywać, a grając i grając, tylko pogłębiasz serie przegranych.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Hehe, prawda ;) Jak przegrywasz 2 z rzędu.. 30 min odpoczynku coś zimnego itp i wracasz jak nowy :D

Osobiście z Silv V do Silv I wyszedłem w 3 dni :- Żadnej nie przegrałem :D

20utztj.jpg

Opublikowano

Ok dzięki za komentarze i słowa otuchy no to wbijamy dziś do golda :P )

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

Ja miałem 20 win streak, nie grałem kilka dni i nie mogę nic wygrać XDD A tak ładnie historia gier wyglądała na op.gg ( 19W/1L ), a teraz się wyrównało xD

Ale ogólnie przerwy pomagają ;p 

Opublikowano

Kolejna gra kolejny win :) Lecz przyznam się z tf przegrałem mida ;(.
237261403597321972893.png
Sory że nie z lobby lecz sobie zapomniałem :) Wszystko będe wrzucał w nowym temacie. Zaraz założe i tam będe wszystkie moje gry wrzucał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...