Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Loki vs Sun Wukong

maxxam11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie, z racji tego że nie jestem zbyt ogarnięty w tej grze to chciałbym się Was zapytać która postać lepiej sobie radzi? 

Obydwie mi się podobają z racji, że dużo grałem w lola- Sun Wukong jest jak Wukong a Loki to idealny odpowiednik Shaco.

Jakie są plusy i minusy obydwu postaci? W czym jedna jest lepsza od drugiej i do czego się lepiej każda nadaje? 

mca.png
Opublikowano

Loki: Popularny, bardzo duże dmg, papierowaty i to jest assassin, jungle lub solo.

Sun Wukong znerfiony ostatnio + ma świetną ucieczkę i osobiście nie przepadam za nim i jest to warrior, sun nadaje się na support najlepiej moim zdaniem

Ja bym brał lokiego a no i nie możesz mówić "która postać lepiej sobie radzi" bo to zależy jak grasz.

Chaotycznie trochę, ale skumasz.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Wukong jest bardziej uniwersalną postacią.Jak lubisz szybko i łatwo zabijać to polecam lokiego :P

Opublikowano

Wiesz, ja raczej jestem na razie w tej grze noobkiem, a grając na tych levelach nie ma jeszcze czegoś takiego jak support czy junglea- tutaj każdy chce zabić ;)

Szukam właśnie jakiejś fajnej postaci, którą gra będzie swego rodzaju wyzwaniem :) Chodzi o to żebym się nie zanudził grając któryś raz tą samą postacią... Np. grając Ra 2 mecze i mam dosyć- no ile można wciskać 1 lub 4, a jak podejdzie to 2, lub ewentualnie 3? 

Czyli do zabijania jeszcze większych nobów ode mnie... najlepiej nadaje się Loki? 

mca.png
Opublikowano

Jeżeli wybierasz pomiędzy Sun a Lokim to bierz lokiego, zrobisz z nich masakre a na wyższych lvl może być ciężko czasem.

Pamiętaj, że jest jeszcze wiele postaci więc jeśli chcesz wypróbować skille lub build to wejdź w practice i jungle.

VNp6c2U.png

Opublikowano

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL człowieku, ale fajne <3 nie wiedziałem że coś takiego jest ;) wielkie dzięki ;)

@Edit- Loki, co to za DMG?! ja się pytam. Dlaczego to nie ma nerfa?

@Edit- Loki jest cudowny- https://account.hirezstudios.com/smitegame/match-details.aspx?EUSER=&match=75053155

https://account.hirezstudios.com/smitegame/match-details.aspx?EUSER=&match=74920671 (quadra)

Na arenie jest nie do powstrzymania, a jak wyjdzie z boku i wyskoczy na huntera/magea to kilka uderzeń i przeciwnik gryzie piach ;) Takie jeszcze pytanko, jakiego buildu używacie i gdzie nim gracie? Na jugnli, a może na solo lane?

mca.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja przeważnie robię build pod krytyka (noobek). A tak to Lokim tylko jungla, solo mnie nie zadowala. :P 

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...