Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskiwanie konta (posiadając email)

Komunikator18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć otóż chciałbym się was poradzić czy istnieje możliwość odzyskania konta posiadając do niego pierwotny email . Napisałem pierwotny ponieważ nie mam pewności czy delikwent nie zmienił go na inny wraz z przypisaniem nr. telefonu ....

Piszę to tutaj bo może ktoś miał podobną sytuacje i mniej więcej mógłby mi podpowiedzieć jakie informacje muszę posiadać .

Opublikowano

Jeśli ktoś Ci ukradł konto, to nie ma możliwości zmiany emaila. WarGaming to nie firma idiotów i procedura zmiany emaila trwa bardzo długo. Jak masz email, to możesz odzyskać hasło przez nr tel, którego nie da się zmienić bez maila.

Opublikowano

Ok napisałem ticket'a zobaczymy co zdzaałają a co do długości tej procedury no zawodnik miał na to nie mało czasu w sumie bo konto zlałem tak na plus minus 7,8 miesięcy ale napewno da radę to jakoś wyjaśnić . Swoją drogą długo się czeka na odpowiedz czy uwijają się jakoś z tym ?

Opublikowano

Kurczę po kradzieży konta odzyskałem maila to teraz nie mogę odzyskać konta w wot bo oczywiście nie mam potwierdzenia przypisania telefonu które przychodzi na maila ... (Qrwa przecież ja go dopiero odzyskałem)  tam chyba idioci pracują..   Czy oni nie mogą poprostu sprawdzić kto jest prawowitym właścicielem tego konta po IP to by rozwiązało cały problem ... ale niee oni wolą pisać głupie wiadomości że muszą mieć 100% pewność że to ja założyłem żeczywiście to konto .   Teraz im napisałem że skoro chcą mieć 100% pewność to niech sprawdzą łaskawie IP z którego konto zostało założone  to nic nie odpisują . :D

Opublikowano

Kurczę po kradzieży konta odzyskałem maila to teraz nie mogę odzyskać konta w wot bo oczywiście nie mam potwierdzenia przypisania telefonu które przychodzi na maila ... (Qrwa przecież ja go dopiero odzyskałem) tam chyba idioci pracują.. Czy oni nie mogą poprostu sprawdzić kto jest prawowitym właścicielem tego konta po IP to by rozwiązało cały problem ... ale niee oni wolą pisać głupie wiadomości że muszą mieć 100% pewność że to ja założyłem żeczywiście to konto . Teraz im napisałem że skoro chcą mieć 100% pewność to niech sprawdzą łaskawie IP z którego konto zostało założone to nic nie odpisują . :D

Lepiej jakby sprawdzili adres MAC karty sieciowej bo "AjPi" mozna zmienic a MAC jest staly.

Opublikowano

up  pewnie masz rację ja się na tym nie znam ale od wczoraj mi piszą że nie mają 100% pewności że to moje konto i mam podawać jakieś SS z zakupu golda .. FK logic nie kupywałem golda a kodu zaproszeniowego nie pamiętam to jak ja mam im jeszcze udownodnić że jestem właścicielem konta :( ...

Swoją drogą z tą kartą sieciową to też dla mnie słaba opcja bo od tamtego czasu sporo mineło i już zdążyłem wymienić płytę główną ...

Opublikowano

up  pewnie masz rację ja się na tym nie znam ale od wczoraj mi piszą że nie mają 100% pewności że to moje konto i mam podawać jakieś SS z zakupu golda .. FK logic nie kupywałem golda a kodu zaproszeniowego nie pamiętam to jak ja mam im jeszcze udownodnić że jestem właścicielem konta :( ...

Napisz wszystko co wiesz, a reszty że nie pamiętasz.

Opublikowano

jedyne czego od tamtej pory nie zmieniałem to router UPC ale czy dzieki temu można w ... 100% stwierdzić ze jestem tym właścicielem ? ...

Oni po ip nigdy nie sprawdzają. Jest opcja, że niestety straciłeś tamto konto :<

Opublikowano

Dostałem odp. że jednorazowo mogą mi usunąć ten telefon.. ba nawet maila zasugerowali zmienić , i ogółem wszystko ok gdyby nie to że po zmianie hasła już na nowym mailu wyskakuje mi (serwer niedostępny Powód) a podczas próby przypisania nr.tel.(konto zablokowane). Kurcze jakby jeszcze powód podali ... ogółem dostałem zablokowane konto :D. Ciekawe za co

Opublikowano

Dostałem odp. że jednorazowo mogą mi usunąć ten telefon.. ba nawet maila zasugerowali zmienić , i ogółem wszystko ok gdyby nie to że po zmianie hasła już na nowym mailu wyskakuje mi (serwer niedostępny Powód) a podczas próby przypisania nr.tel.(konto zablokowane). Kurcze jakby jeszcze powód podali ... ogółem dostałem zablokowane konto :D. Ciekawe za co

Być może osoba, która na nim grała korzystała z nielegalnego oprogramowania, bądź WG dowiedziało się, że konto zostało sprzedane/właściciel został zmieniony. Najlepiej wyjaśnij to z supportem.

Opublikowano

Być może osoba, która na nim grała korzystała z nielegalnego oprogramowania, bądź WG dowiedziało się, że konto zostało sprzedane/właściciel został zmieniony. Najlepiej wyjaśnij to z supportem.

Nie @Juri.

Oni zawsze blokują konto ze względu na to, że dużo ludzi sprzedaje swoja konta, a potem nagle zachciewa im się dalej grać i błagają support o odzyskanie konta. Ze strony supportu pada blokada na konto i tyle, bo jak widzisz ciężko im udowodnić, że konto zostało skradzione, a nie sprzedane. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...