Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin zawodowy technik informatyk...

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, orientuje się ktoś może kiedy będą klucze do dzisiejszego egzaminu z technik informatyk? A może ktoś jest pewien swoich odpowiedzi i chce się podzielić żebym sobie sprawdził? Z góry dzięki.... Swoją drogą CKE jest chamskie bo ma odpowiedzi zamiast dodać z godzinnym opóźnieniem np. o 15 to opóźniają celowo, nie wiem w jakim celu..........

http://www.cke.edu.pl/index.php/arkusze-egzaminacyjne-left/egzamin-zawodowy-klucze

Opublikowano

nie kazdy pisze w tym samym czasie, wiec dziwne bedzie jak beda takie same pytania.

Każdy pisze teoretyczny o 12:00, praktyczny jest w różnych godzinach, w tym roku miałem poprawkę z teorii ;/

Opublikowano

Jak dasz arkusz to ci to z palcem w dupie rozwiążę, technik informatyk najbanalniejszy jest xD

RAsfepN.png
Opublikowano

To są pytania dla idiotów typu

W której macierzy dyskowej sumy kontrolne zapisywane są na jednym dysku:

a) RAID 0

B) RAID 1

c) RAID 3

d) RAID 5

RAsfepN.png
Opublikowano

Jak dasz arkusz to ci to z palcem w dupie rozwiążę, technik informatyk najbanalniejszy jest xD

To są pytania dla idiotów typu

W której macierzy dyskowej sumy kontrolne zapisywane są na jednym dysku:

a) RAID 0

B) RAID 1

c) RAID 3

d) RAID 5

Przestań bawić się w hejtera i cwaniaka, z netem każdy może rozwiązać :), egzamin zdany :D
Opublikowano

Słyszałem że niby mają być w Sierpniu. (Nervarien pisał ten egzamin i mówił że wyniki w sierpniu.)

Oficjalnie tak, ale klucze były już wczoraj i można było sobie sprawdzić ze swoim egzaminem :D Temat można zamknąć, dzięki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...