Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt katarina.

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Cze, czy grajac darmowym skryptem katariny tym co jest juz w bolu, skaczac perfidnie po typach niczym Adam Malysz na Mamuciej, dostane bana.Pytam tylko dlatego, ze nigdy nie gralem na bolu.

Opublikowano

czemu nie juz nie jeden ban byl za bola nie mowie ze riot go wykrywa ale jak bedziesz cały czas grać na tym skrypcie to beda cie reportowac bo  ten skrypt tak jak cassio jest bardzo rozpoznawalny i gracze reportuja za bola gdy wpadnie pare takich reporcików riot może cie zbanować ale rzadko sie to zdarza w niższych dywizjach w plat/diament to co mecz masz report za bola (jak ktos ma xD :P ) 

np NITRO AKA IDIOTA :P 

Opublikowano

czemu nie juz nie jeden ban byl za bola nie mowie ze riot go wykrywa ale jak bedziesz cały czas grać na tym skrypcie to beda cie reportowac bo  ten skrypt tak jak cassio jest bardzo rozpoznawalny i gracze reportuja za bola gdy wpadnie pare takich reporcików riot może cie zbanować ale rzadko sie to zdarza w niższych dywizjach w plat/diament to co mecz masz report za bola (jak ktos ma xD :P ) 

np NITRO AKA IDIOTA :P

Co do cassio masz racje w każdej grze znajdzie sie osoba która napisze ze jedziesz na bolu nawet jeżeli nie masz wlaczonego skryptu na cass np. były tak na livestreamie u Nervarien'a gdzie poprosili go widzowie o to by zagrał cassio i odrazu jak zdobył doubel killa jakis polaczek z  enemy teamu zaczol płakać ze ma bola.

A co do katy to tak ja mowiłem wczesniej tylko wtajemiczeni* bede cos podjerzewać

*wtajemiczeni - czytaj osoby które używały/używają bola

Ja jak gram katarina to moze byl z dwei albo trzy sytuacje w których ktos podejrzewał ze mam bola a tak to zawse wszysci mnie chwalili nwaet enemy team za to ze tak perfekcyjnie nia gram :D

Opublikowano

Szanse na złapanie bana, nie używając exploitów są bardzo nikłe, wręcz graniczą z niemożliwym. Możesz carrować spokojnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...