Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kodem blokady telefonu w595s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z blokada telefonu .. Poniewaz byl on kupiony dawno temu i kod blokady nie byl potrzebny ... a teraz spadl mi i tak jakby sie zresetowal i prosi o kod blokady . Ja go nie znam a 0000 i 000000 nie dziala mozna go jakos recznie zresetowac ? Jezeli tak to prosze o odpowiedz .. 

Telefon : Sony Ericsson w595s .

76561198058318404.png

Opublikowano

NIe , zwykly Sony Ericsson brany kiedys w Orange ... Niestety gwarancja juz sie skonczyla na niego . Przejzalem 5 kart Sim i w zadnej nie mam Pinu .

76561198058318404.png

Opublikowano
Jeżeli masz zarejestrowany numer, zadzwoń do BOK 510 100 100, po weryfikacji danych otrzymasz kod PUK. 

Jeżeli nie masz zarejestrowanego numeru, udaj się do Salonu z kartą i dowodem osobistym do Salonu, celem rejestracji numeru. Po rejestracji możesz dopiero wyrobić duplikat karty SIM. Numer pozostaje bez zmian. Koszt to 25 zł. "

lownfast

Opublikowano

Jeżeli masz zarejestrowany numer, zadzwoń do BOK 510 100 100, po weryfikacji danych otrzymasz kod PUK. 

Jeżeli nie masz zarejestrowanego numeru, udaj się do Salonu z kartą i dowodem osobistym do Salonu, celem rejestracji numeru. Po rejestracji możesz dopiero wyrobić duplikat karty SIM. Numer pozostaje bez zmian. Koszt to 25 zł. "

Ale mi nie chodzi o pin czy puk mi chodzi o kod blokady telefonu ! ... 

Kod blokady zawsze był 12345, więc spróbuj :)

ten kod nie dziala ..

nie ma jakiegos progamu zeby go zresetowac ? 

76561198058318404.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...