Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot ask.

kasiek963

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka! Poszukuję bota na ask.fm, który miałby za zadanie rozsyłać pytania do innych użytkowników. (Liste użytkowników robi w notatniku, wybieram ją, wpisuje swój login i hasło, a program rozsyła pytanie/a). Wiem, że taki program istnieje, bo jeden "koleś", od którego chciałem kupić tego bota, pokazał mi przez skype działanie jego. Jednak się rozmyślił co do sprzedaży -.- Nie był to fake, sam mam taki jeden program, jednak zadaje on pytanie z anonima, a tego nie chce. Przeszukałem prawie cały internety (youtube, google, yahoo, itp.) Ma ktoś może owy program? Albo informacje, gdzie go pobrać?

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

Ten bot dodaje pytania chyba tylko na naszym profilu, a nie na profilu innych użytkowników, niestety :/ Ale za chęci plusik.

01285488766390985517.png

Opublikowano

Coś takiego?

http://youtu.be/yNAPd-zhZcg

Ten bot juz jest nieaktualny, Ask.fm zmienił wygląd strony nie co, co psuje działanie bota, trzeba zmienić całą komende "MouseMove" i mało pytań leci. Jest taki bot, że wpisujesz do ilu osób ma być pytanie (np. 500) w notatniku ma zapisane linki (np. ask.fm/agaga2) i tak otwiera ok. 2strony na sekunde wpisuje pytanie i zamyka i tak cały czas i trwa takie 500pytań ok. 8min. Otwiera strone (link z notatnika) wpisuje pytanie zamyka i tak ciągle.

01285488766390985517.png

Opublikowano

01285488766390985517.png

Opublikowano

ref

01285488766390985517.png

Opublikowano
http://programyaskfm.blogspot.it/

Mam nadzieje że pomogłem :)

Nic z tego tak naprawde nie działa, a pobranie jest "płatne". :) Przydałby się bot konkterny z tego filmiku, ale za pomoc dziękuje.

01285488766390985517.png

Opublikowano

.

01285488766390985517.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli nadal aktualne i szukasz - to mam bota do ask. Sporo opcji, jeżeli ustawisz według moich zaleceń to nawet konta nie powinni Ci zbanować. Jak coś to pisz priv albo gadu najlepiej 6260908

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...