Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Alistar Obrońca czy Twisted Fate Sędzia

Czuowiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam do wyboru te 2 skiny i nie wiem którego wybrać. Powiem tyle że Twisted Fate ogarniam ale do Alistara fajniejszy skin jest. Co doradzicie? Do kiedy są te skiny i czy brać do Twisted Fate czy nauczyć się grać Alistarem i do Alistara kupić?

Opublikowano

Zdecydowanie bierz skin do TF'a. Dlaczego ? Chociaż by dlatego iż w Goldzie,Silwerze oraz Brązie nie gra się SUPPORTAMI ponieważ na ADC przeważnie gra jakieś gówno i nic tym supportem nie zrobisz. Pickniesz SUPPORTA = Przegrasz grę proste ;)

Opublikowano

Ok. A mam pytanie czy jak się kupi 3 razy pod rząd RP to później za 24h można kupić dopiero?

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego masz problem z wyborem. Zazwyczaj bierze się skina do postaci, którą się gra lub chociaż wie jak grać. Jeśli już masz aż taką chęć, aby posiadać któregoś z tych skinów to sądzę, że lepszym wyborem będzie Alistar. Jest ciekawszym wyborem ;).

@BoguśZM3PoWawie 

Myślisz jak typowy polski silver/gold z easta, wchodzisz do champion selectu i spamujesz "i won't support" nic więcej, nie wnosząc nic ciekawego do rozgrywki, a gdy będzie uprzejma osoba i "puści" tego przykładowego mida, przegrasz go to zaczynasz obrażać swojego junglera. Grasz z osobami z Twojego poziomu, jeśli jesteś coś więcej warty niż Twoja aktualna dywizja to na pewno wyjdziesz z niej.

Sorki za off-topic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...