Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeciwko GM

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu gdy bocę w m2..  wchodzi gm mam ustawiona opcje  wyjdz jak gm pojawi sie.. gdy gm sie pojawia bot wychodzi .. i nagle jak proboje sie zalogowac jest ban . gadałem z admem i on mowi  ze za wylogowanie sie bana nie powinienem dostac wiec jedyna opcja za która dostaje bana sa logi z kamer jak zablokowac by nie widniec w logach ? był kiedys taki notatnkik co sie wrzucalo do moda i nie bylo bana za log jest cos takiego dalej ? 

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

yy? 

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Na większości serwerach jest tak , że jak się wylogujesz jak pojawi się GM dostaje się bana. . . Sam zbanowałem z 300 postaci które w ten sposób próbowały uniknąć kary :) 

Możliwe , że admin się pomylił i wprowadził cię w błąd. 

Opublikowano

Teraz nie da się ukryć przed logami, chyba że napiszesz coś samemu, co raczej nie wyjdzie Ci na rękę.

Prosty wniosek - nie warto cheatować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...