Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA - Jak zmienić serial, po banie?

BlAnTiNhO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Wie może ktoś z was jak zmienić MTA ?

Był wcześniej temat ale format kompa etc nie pomogło.

Macie może jakiś bypass albo coś co zmienia ? Czy usunąć rejestry gry lub coś ?

Pytanie czy jeżeli kupie nową kartę graficzną to zmieni mi się serial ?

xxx

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta , ale ktoś na innym forum pisał że jak się zmieni podzespół komputera to zmieni się serial...

Tak na marginesie istnieje jakiś bypass ? win 7 64b

xxx

Opublikowano

Ta , ale ktoś na innym forum pisał że jak się zmieni podzespół komputera to zmieni się serial...

Tak na marginesie istnieje jakiś bypass ? win 7 64b

Tej osobie chodziło pewnie o kartę sieciową, lecz nie jestem przekonany aby to pomogło. 

Z tego co wiem to żaden bypass nie jest udostępniony publicznie.

Opublikowano

nie zmienisz tego 

nie jesteś wstanie już raczej nic zrobic z tym PC by się Odbanować

Nie pisz, że seriala nie da się zmienić bo da sie lecz nikt nie mówi, że to jest łatwe. Jeżeli dobrze ,,pogrzebie,, i uda mu się zmienić MAC z dobrej strony to jest to wykonalne.

Opublikowano

Nie pisz, że seriala nie da się zmienić bo da sie lecz nikt nie mówi, że to jest łatwe. Jeżeli dobrze ,,pogrzebie,, i uda mu się zmienić MAC z dobrej strony to jest to wykonalne.

no tak wybacz ;) ale o to trzeba cały hardware zmienić by dostać nowy serial czy nie?

A to co znalazłem na necie dodatkowe info do tematu  

Zainstaluj dowolny Linux, później WINE i gta... :) 

Jeśli masz system starszy niż windows 8 zrób czystą instalację (czyli format+instalacja) windowsa 8. Ósemka inaczej 'czyta' hardawre przez co dostajemy inny

31221228212853220747.jpg

Opublikowano

no tak wybacz ;) ale o to trzeba cały hardware zmienić by dostać nowy serial czy nie?

A to co znalazłem na necie dodatkowe info do tematu  

Zainstaluj dowolny Linux, później WINE i gta... :) 

Jeśli masz system starszy niż windows 8 zrób czystą instalację (czyli format+instalacja) windowsa 8. Ósemka inaczej 'czyta' hardawre przez co dostajemy inny

Nie trzeba zmieniać całego hardware. Wystarczy pogrzebać w adresie MAC. A z tą zmianą systemu na win 8 nie jestem do końca przekonany.

Opublikowano

Nie prościej po prostu napisać apelację od bana na danym forum serwera?

Serial da się zmienić, ale jest to kłopotliwa sprawa i w sumie ciężko ci to będzie zrobić, chyba, że ci aż tak zależy na tym serwerze to próbuj z linuxem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sory że nie odpisywałem ale @2UP 

Zmienienie ip mac nie możliwe mam takie zje**** ustawienia routera ze szkoda gadać .

A z linuxem to jak to wygląda??

xxx

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widzę że wszyscy są tutaj znawcy od siedmiu boleści .. jak to czytam to aż mi się płakać chce.

Krótko mówiac najprościej jest zmienic serial za pomocą wymiany dysku z innego komputera lub włożyć 2 i na 2 też zainstalować system .

Tak jak nie którzy piszą wyżej da się zmienić serial jeżeli ma się Win 7 i zainstalować 8

Tak jak wyżej są jeszcze inne sposoby ale one są juz bardziej kłopotliwe i nie umiejętne osoby mogą uszkodzić sobie system .

Najprościej jest sposób pierwszy każdy raczej ma 2 komputer który jest nie sprawny a to jest kwestia 30 min zainstalowania systemu wraz ze sterownikami . 

Tyle od mojej osoby mam nadzieje że komuś się przydadzą wskazówki .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...