Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niepokonany007

Niepokonany007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano pomyślałem że założę teczkę zajebistą z rysunków w c**j.

Dobra jako pierwsze mięso armatnie zarzucę zombie na konkurs , kolory trochę zjebane ale już mi się nie chciało go dokańczać więc został jaki jest

239871403520413162130.png

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Ładnie, jednak w niektórych miejscach wygląda trochę nieproporcjonalnie. Czekam na więcej.

Stary, to zombie, nie musi być proporcjonalny xD.

Co do rysunki, kolorki można by trochę poprawić, i cień.Ale reszta piękna ;)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

ta rysunek wypas  wytłumacz mi tylko takie  małe szczegóły  jak

ten dziwny cieni  co jest nad nogami a nie pod ?  w ogóle  nie  jest  logicznie  zrobiony do  rysunku...  nakładany automatycznie  a nie wadziłem jeszcze kogoś kto rysuje i  nie ma już 5s aby maznąć cieni  pędzlem tylko kopiuje  postaci... 

po drugie  ręka  nie dokończone  jest całkiem  innym stylem pociągnięty pędzel... bzdura na resorach  jakbyś miał pojęcie o rysowaniu  to byś wiedział że  takie rysunki co wklejasz   tzn koncepcyjne nie  są  rysowane po kawałkach  i  takie coś że  ręki nie ma  nie zdarza się.....  dzieciom możesz wmawiać że nie miałeś czasu  skoczyć rysunku...  

o ostanie  to całokształt  szpanowania którego  jest dziwne bo rysując rysunek od  zera  takiego czegoś nigdy nie potrzeba  krawędzie  zawsze ładnie  się komponują z  tłem  i na pewno nie ma takich kanciastych wycinani jak tutaj widać  przy  łańcuchach   między nogami...

jak dla  mnie  rysunek  ściągnięty z neta  wyszparowany  nieudacznice z  marnym cieniem i niedokończoną koniczyną  jak dla  nie obeznanych to  ładna  podróba

syg.png

www.epicwargame.com 

Projekt klasycznej  przeglądarka gry strategicznej  opartej o świat Rycerzy, Orków i  Barbarzyńców 

Zapraszamy do śledzenia postępów nad  grą na  naszym Fanpagu

Opublikowano

Imho to jest z jakiegoś stocka, przypomniała mi się gra Nether gdy to zobaczyłem.

PMK3yt4.png

Opublikowano

ta rysunek wypas  wytłumacz mi tylko takie  małe szczegóły  jak

ten dziwny cieni  co jest nad nogami a nie pod ?  w ogóle  nie  jest  logicznie  zrobiony do  rysunku...  nakładany automatycznie  a nie wadziłem jeszcze kogoś kto rysuje i  nie ma już 5s aby maznąć cieni  pędzlem tylko kopiuje  postaci... 

po drugie  ręka  nie dokończone  jest całkiem  innym stylem pociągnięty pędzel... bzdura na resorach  jakbyś miał pojęcie o rysowaniu  to byś wiedział że  takie rysunki co wklejasz   tzn koncepcyjne nie  są  rysowane po kawałkach  i  takie coś że  ręki nie ma  nie zdarza się.....  dzieciom możesz wmawiać że nie miałeś czasu  skoczyć rysunku...  

o ostanie  to całokształt  szpanowania którego  jest dziwne bo rysując rysunek od  zera  takiego czegoś nigdy nie potrzeba  krawędzie  zawsze ładnie  się komponują z  tłem  i na pewno nie ma takich kanciastych wycinani jak tutaj widać  przy  łańcuchach   między nogami...

jak dla  mnie  rysunek  ściągnięty z neta  wyszparowany  nieudacznice z  marnym cieniem i niedokończoną koniczyną  jak dla  nie obeznanych to  ładna  podróba

Twixt

1. No widzisz a mi się włąśnie nie chciało poprawiać więc jest ten cień jak jest, najwidoczniej za słabo rysujesz i nie widziałeś lepszych prac które mają taki cień..
2. Ty k***a nie masz pojęcia o rysowaniu bo byś wiedział że jest malowane plamą k***a PLAMĄ, i malowane po częściach i nie każdemu się k***a chce wstawiać na tak gimbusiarskie forum prac w 100% wykończonych, ręka k***a jest obcięta dlatego też jest krótka, no to k***a tobie wmawiam tera i informuje że nie chce mi się skończyć rysunku 
3. ahhahahahahaha człowieku to jest koncept postaci nie musi być robiony z tłem !!

4.Chuja się wkompunują jak jest to koncept samej postaci to co ma do tego tło?!
5. Polecam kupić maść na ból dupy bo widze że cię zrzera zazdrość :)

Do moderatora nie warnuj mnie bo nie ma za co.. to jest moja odpowiedź do tego pseudo "rysowanika", i ani razu żem go k***a nie obraził .. mam już 98% warnów jak tak dalej pójdzie to będzie lipa

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

nie spinaj się  chłopczyku  bo      amatorskimi podrubrykami  mi oczów nie   zamydlisz 

twoje tłumaczeni  to stek bredni  jaki możesz sprzedawać  dzieciom 

skoro się C***ja  znam to  z  chęcią  poduczył bym się jak to w  psd wygląda...

syg.png

www.epicwargame.com 

Projekt klasycznej  przeglądarka gry strategicznej  opartej o świat Rycerzy, Orków i  Barbarzyńców 

Opublikowano

ty  chyba jesteś niepoważny..... nie chce  mi sie  tracić czasu na rozmowę z tobą  widząc  to,   to już mi wystarczy  :) 

ps.  radzę  więcej do nauki  się przykładać i czytać  ze zrozumieniem...  już nie musisz się chwalić PSDkiem...  te 7  layersów  również mówi  wiele za siebie :) 

syg.png

www.epicwargame.com 

Opublikowano

To po c**j się wypierdalasz  jak nic nie wiesz o rysunku? , psd jest, więc? 

2 raz napisze KUP SOBIE MAŚĆ NA BÓL DUPY :), i wyjazd z tematu z tą twoją wiedzą o rysunku :)

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

gdzie  ten  PSD  jest  pokaż  mi go  bo dla  mnie scrin z  marnych warstw  to nie PSD 

syg.png

www.epicwargame.com 

Opublikowano

Podoba mi się, zajebisty cień. Świetna sprawa, że jest na nodze... tak inaczej, oryginalnie...

I nie przejmuj się hejterami, jest co najmniej jedna osoba, która uważa, że jesteś najlepszy - ty!

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

gdzie  ten  PSD  jest  pokaż  mi go  bo dla  mnie scrin z  marnych warstw  to nie PSD 

same screeny bede ci wysyłał przymule :D

954141404910078162130.png

Podoba mi się, zajebisty cień. Świetna sprawa, że jest na nodze... tak inaczej, oryginalnie...

I nie przejmuj się hejterami, jest co najmniej jedna osoba, która uważa, że jesteś najlepszy - ty!

550461404910078162130.jpg

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

no nie dziwię  się  bo PSD-k śmierdzi  tanim oszustem  :) 

syg.png

www.epicwargame.com 

Opublikowano

lepiej przyznaj  że  nie pokażesz pliku psd  bo  wymiękniesz :)   

Dobra  rada... mogłem nie zaczynać rozmowy z tobą....... I*****to :) 

syg.png

www.epicwargame.com 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...